Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Theaterweekend 2020

Het Theaterweekend is dé plek waar je talenten groeien vanuit harts-relatie met je Schepper. Een gaaf trainingsweekend met vele disciplines voor acteurs, dansers, vormgevers, schilders, jong en oud die verlangen om hun artistieke gaven uit te leven. Volg lessen en workshops, creatieve worship, inspiratie-sessies, creatieve meditatie en een adembenemende voorstelling op de zaterdagavond.

Als team van 22 vakkundige docenten en medewerkers doen we ons werk met hart en ziel, en zien we elk jaar deelnemers ontwikkelen in hun bestemming en vrijheid. Het zijn dagen vol inspiratie en persoonlijke vrijheid en bemoediging. Tijdens het weekend staat God centraal en kunnen deelnemers in een veilige setting leren, ongeacht hun niveau en leeftijd.

‘Nooit eerder was de noodzaak zo groot voor creatieve kunsten die naar God wijzen. Kunst is Gods cadeau aan ons.’ - Carla Veldhuis.

Podiumkunst en Beeldende kunst voor God
Volg één van de 13 hoofdvakken (keuze bij aanmelding).

  • Beeldende kunsten: 4 hoofdvakken: Beeldend 3-D, Bible arts journaling, Intuïtief schilderen en Verhalende fotografie.
  • Podiumkunsten: 9 hoofdvakken: Clownerie, Dans modern beginners, Dans Modern gevorderden, Drama & Storytelling, Kindertheater, Mime, Musical, Streetdance en Toneel.

    Voor meer informatie over de hoofdvakken, kijk op www.theaterweekend.nl/hoofdvakken.

    Het theaterweekend staat onder leiding van Carla Veldhuis van Stichting Arts Alive, www.artsalive.nl