Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Op 23 oktober nodigt Matthijn Buwalda met zijn band je uit voor een muzikale avond gevuld met de liedjes van zijn laatste cd 'Rechtop Mens', aangevuld met geliefde oudere nummers en hoopvolle verhalen. Deze live uitzending wordt georganiseerd als vervanger van de voorstellingen die Matthijn dit najaar in de theaters zou spelen, maar die nu vanwege het corona-virus noodgedwongen zijn afgelast.

Vanuit een prachtige locatie brengt Matthijn zijn liedjes en verhalen rechtstreeks jouw huiskamer in. Je kunt dus een avond uit zonder van de bank af te komen. Geniet van de muziek en laat je meenemen langs een lach, een traan, langs herkenning en verrassing. In de pauze is er een kijkje achter de schermen en zal Matthijn een aantal van de vragen die jullie hem tijdens via de chat en sociale media kunnen stellen beantwoorden. Kortom: een mooie avond Matthijn bij jou thuis.

Na afloop is het mogelijk om de opname nog twee weken terug te kijken.

Exclusieve toegang
Je krijgt uiterlijk op de dag van de uitzending een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Houd je e-mail (en spambox) in de gaten. De toegangsgegevens vind je op die dag tevens in je reservering (link naar de reservering vind je in de bevestigingsmail). Lukt het niet om op 23 oktober te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken. Het is mogelijk te kijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Rechtop Mens
Rechtop Mens is een muzikaal programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.