Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Erard Ensemble: op weg naar China (uitzwaaiconcert)

Dit evenement is afgelast wegens overmacht (Coronavirus)
Bezoekers worden binnen 1 werkdag na de afgelasting geïnformeerd en ontvangen uiterlijk 3 werkdagen later nader bericht van de organisator. Bericht niet ontvangen? Kijk bij 'Ongewenste post'.

In mei gaat het Erard Ensemble voor het eerst op tournee naar China! Het is een spannende en avontuurlijke reis waarbij we in een aantal van de belangrijkste concertzalen van China spelen, waaronder in Beijing, Harbin en Shanghai. We geven u vast een voorproef van ons programma met prachtige pianokwartettten van Mozart, Mahler en Dvorák.

Dit programma vervangt het programma 'Een gokschuld, en ware vriendschap!', dat wordt verplaatst naar oktober 2020. De nieuwe data worden later aangekondigd.

Programma:
Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791): Pianokwartet in g, KV 478
Gustav Mahler (1860-1911): Pianokwartet in a
Antonin Dvorák (1841-1904): Pianokwartet in Es