Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Theatervoorstelling: Narnia

Dit evenement is afgelast wegens overmacht (Coronavirus)
Bezoekers worden binnen 1 werkdag na de afgelasting geïnformeerd en ontvangen uiterlijk 3 werkdagen later nader bericht van de organisator. Bericht niet ontvangen? Kijk bij 'Ongewenste post'.

Toegang tot deze avond is gratis, maar gezien de belangstelling is vooraf reserveren gewenst.

Narnia is het bekende verhaal van de schrijver C.S. Lewis. Deze avond wordt het verhaal uit de tweede kroniek van de serie, en dat is het meest bekende, “De Leeuw, de Heks en de Kleerkast” uitgevoerd.

Een prachtig verhaal over het land Narnia, dat door 4 kinderen ontdekt wordt. In dit ijskoude land is een strijd gaande tussen de witte heks, die kou en angst heeft gebracht, en de leeuw Aslan, die Narnia gecreëerd heeft. Het grote verlangen van Aslan is dat er weer rust en vrede komt, zoals Narnia bedoeld was. De vier kinderen, die letterlijk deze wereld inrollen, krijgen hier een belangrijke rol in. En hoe die rol precies vorm krijgt?...

Dit alles wordt getoond in het multimedia theaterstuk “Narnia”. Dertien kinderen, verschillende tieners en volwassenen vertolken op unieke en vernieuwende wijze de rollen die zo mooi in Narnia beschreven worden. De theatergedeelten worden afgewisseld met fragmenten uit de film. Een avondvullend programma, dat geschikt is voor kinderen (vanaf 9 jaar) en volwassenen.