Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Arts Conference 2020

Wil je dat God jouw creativiteit gebruikt om anderen te raken? Wil jij kunst maken die spreekt zonder woorden? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en pionieren? Wil jij samen met andere creatievelingen meebewegen op de golf van de kunsten die God door ons land laat stromen? Dan kan de Arts Conferentie je een prachtige dag bezorgen.

Door middel van gerichte workshops, exposities, seminars en een creatieve dienst willen we je opnieuw in je creativiteit stimuleren en laten ervaren dat christelijk kunstenaarschap helend kan zijn, zowel voor de maker als de ontvanger. Door toerusting en ondersteuning van begaafde kunstenaars hopen we veel creatievelingen te bekrachtigen om door hun unieke kunstvorm te communiceren en hierin (samen met anderen) te floreren.

O.a. met sprekers Ruth Truttman (Zwitserland), Jennifer Bakker, Dite Coumou-van der Schans en Giovanni & Carla Veldhuis. Deze dag wordt georganiseerd door Youth Alive, Intuitive Arts Movement en Arts Alive.

Intuitive Arts Movement is een kunst- en Bijbel-vormingsschool die vanaf augustus 2021 een eenjarige opleiding biedt voor jongeren met een passie voor kunst en voor God. Wil je meer weten? Kijk dan op onze Facebook-pagina of bezoek onze website.

In verband met de coronamaatregelen ontvangen we maximaal 100 personen op locatie, daarnaast is er de mogelijkheid om de conferentie via een live-stream te volgen.

Kijk voor meer informatie over het programma en de workshops onder het event ‘Arts Conferentie’ op: http://www.ia-movement.eu/agenda/.