Update: de komende weken zijn er nog geen concerten met publiek mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Op en Top Vrouw: Contrast (videovoorstelling)

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

T/m 14 maart kun je via deze pagina een kaart kopen om direct de videovoorstelling 'Contrast' te bekijken. De voorstelling is t/m 28 maart beschikbaar in je reservering, en kan dus op een zelf gekozen moment bekeken worden.

De dames van Op en Top Vrouw nemen je mee op hun reis naar Ethiopiƫ samen met Dorcas. De voorstelling 'Contrast' gaat over de verschillen die we hebben als vrouwen. Maar ook over de verschillen tussen westerse en ontwikkelingslanden. Daarnaast zullen ze natuurlijk grappige en (soms) verdrietinge nummers laten klinken in een show die garant staat voor een avond met een lach en een traan.

Toegang tot videovoorstelling
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot de videovoorstelling. Het is mogelijk de voorstelling te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.