Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Christelijke coaching: Dag van Ouder Worden

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Je vindt het ouder worden soms lastig en worstelt misschien met je pensionering of andere vormen van afscheid nemen. De Dag van Ouder Worden is voor wie tegen typische 55-plus-vragen aanloopt. Een hele dag, op een prachtige plek met heerlijk eten en inspirerende talks. En dat begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

De Dag van Ouder Worden helpt je om anders om te gaan met levensthema’s als afscheid, rouw en verzoening. Elke levensfase is een nieuw avontuur waarin je nieuwe ontdekkingen doet. God heeft met elke fase een bedoeling. Je krijgt talks en oefeningen aangereikt om je te helpen nieuwe stappen te zetten en met een frisse blik je levensfase te benaderen.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (ook bekend als schrijver en spreker) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2: “Een openbaring waarin ik mijzelf heb leren kennen.”

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Zo kun je werken aan jouw persoonlijke doelen en kun je ter plekke ook oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

De Dag van Ouder Worden is zaterdag 23 oktober, op een prachtige locatie bij de rivier de Eem in Soest.

Dagprogramma:

 • Van 10:00 tot 17:00
 • 3 koffiepauzes en heerlijke lunch
 • 6 inspirerende talks
 • 5 grondige oefeningen
 • individuele en groepsontmoetingen
 • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid.

  Meer christelijke coaching
  Kamsteeg en Sonneveld organiseren dit jaar nog diverse andere trainingen. Op 28 augustus is de Dag van Kiezen, op 23 oktober de Dag van Rust. Ook kun je regelmatig deelnemen aan ‘Zin in je werk’, een intensieve driedaagse coaching op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.


  Nieuwe Uitzichten

  Nieuwe Uitzichten

  De christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld geven met 'Nieuwe Uitzichten' grondige en betrokken coaching voor een nieuwe richting in je werk en leven.