An evening with the Bowery (live theaterconcert)

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

De Nederlandse band The Bowery staat te popelen om het podium weer te beklimmen en de zaal weer te vullen met hun karakteristieke songs die gaan over het echte leven, zoals velen het kennen. Puur en met een rauw randje. Over twijfel, pijn en verdriet.

Maar ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven maar om te delen en soms om iets in de gedachten van de luisteraar in beweging te zetten. De achterliggende tijd heeft meer dan ooit blootgelegd dat we kwetsbaar zijn en ons doen beseffen waar het in het leven echt om draait.

The Bowery komt deze avond in een royale bezetting waarbij de karakteristieke stem van leadzanger Rokus Maasland vergezeld wordt door een aantal topmuzikanten die samen de verhalen achter de songs van The Bowery tot leven brengen. Zoals bezoekers van eerdere concerten weten is Rokus niet alleen zanger, maar ook een geweldige verhalen-verteller en daarom neemt hij de luisteraar ook deze avonden weer mee naar de achtergrond van de songs.

Verwacht een mix van favoriete nummers van het debuutalbum Broken Jars, songs van het nieuwste album Mountains en Valleys en wellicht al een tipje van de sluier als het gaat om nieuwe songs die op dit moment op de schrijftafel liggen. Een heerlijke avond spelen, zingen, verhalen delen, luisteren en vooral elkaar weer eens in de ogen kijken; The Bowery is klaar voor een nieuwe toekomst!