Lauren Daigle in AFAS Live Amsterdam

Kies een datum uit de agenda om te reserveren

Lauren Daigle maakte indruk met haar album 'Look up Child' uit 2018, met een stem en sound die doet denken aan Adele. Vorig jaar verscheen de langverwachte opvolger 'Lauren Daigle', met songs als 'Valuable', 'Thank God I Do' en 'Kaleidoscope Jesus'. Op vrijdag 12 juli komt ze naar Amsterdam voor een concert in AFAS Live.

Met meer dan een miljard streams en concerten over de hele wereld, blijft Daigle in 2024 haar status bevestigen als een vocaal fenomeen met talloze onderscheidingen. Waaronder twee Grammy's, zeven Billboard Music Awards, vier American Music Awards en twaalf GMA Dove Music Awards. Kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

Het Grammy Award-winnende album 'Look Up Child' uit 2018, met de 6x platinum-hit 'You Say,' plaatste Daigle op de voorgrond van de Billboard-lijsten. Bij de release van 'Look Up Child' werd Daigle de eerste vrouwelijke artiest in de geschiedenis die tegelijkertijd de Top 10 bereikte op zowel de Pop- als Christian Album-charts van Billboard. Ze vestigde ook een record toen het album 100 weken op nummer 1 stond op de Top Christian Albums-chart, de langste periode ooit door een artiest op een individuele albumlijst. Op vergelijkbare wijze is 'You Say' met 5x platinum het langst op nummer 1 in een wekelijkse Billboard-chart.

Haar recente album, geproduceerd door Mike Elizondo, leverde met het debuutnummer 'Thank God I Do' haar zesde Billboard nummer 1 op. Dit maakt haar de enige artiest ooit die een nummer meer dan 20 weken bovenaan de hitlijsten heeft gehad - en dit zelfs twee keer. Naast haar muzikale prestaties zet Daigle zich ook in voor muziekeducatie, werkt ze met risicojongeren en biedt ze zorg aan kinderen, ouderen en mensen in nood via The Price Fund, een organisatie die ze in 2018 heeft opgericht. Tot op heden heeft ze meer dan 2,5 miljoen dollar gedoneerd aan 42 non-profitorganisaties over de hele wereld.

Verwacht een unieke avond waarin Lauren haar publiek zal betoveren met haar krachtige stem en meeslepende muziek.