Concerten

Agenda

Trinity Kerststallen Tour

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst! Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst. Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma. De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

Kerst met LEV; Hier voor iedereen!

Feestelijke en intieme kerstliederen van LEV, geliefde kerstklassiekers en ook een paar nieuwe kerstliedjes; ze komen allemaal voorbij.

Delise: Verborgen verhalen

Geniet in ‘huiskamerstijl’ op unieke locaties van een avondvullend solo programma, waarbij Delise zichzelf zal begeleiden op gitaar en piano.

Adrian Snell: Alpha + Omega 2023

De Britse zanger Adrian Snell komt naar Nederland om zijn bekende werk 'Alpha + Omega' uit te voeren, dat al decennia lang geliefd is en vaak door koren wordt uitgevoerd.

Jubileumconcert 50 jaar Tearfund

Met o.a. Trinity, Mensenkinderen én een Mystery Guest. En met inspirerende verhalen van o.a. Otto de Bruijne over 50 jaar Tearfund.

Release Party Jonny & the Jazzuits

Jonny & the Jazzuits presenteren hun nieuwe album Songs of Deliverance in Hoofddorp. Met medewerking van diverse artiesten.

Urker Mannenkoor in Groningen

Najaarsconcert van het beroemde Urker Mannenkoor Hallelujah, met medewerking van organist Harry Hamer en pianist Jacob Schenk.

Christmas Dinner Concerts

Geniet van prachtige live-muziek van The Bowery en zangeres Elise Mannah, afgewisseld met de gangen van een heerlijk kerstdiner in Gouda.

Greatly Blessed in concert

De 12 zangers van Greatly Blessed geven met hun band (gratis) concerten op diverse locaties. Vooraf reserveren is verplicht.

Kerst met 'De Gouwestem' o.l.v. Martin Mans

De Kerstconcerten van dit 'grootste mannenkoor in Nederland' zijn elk jaar opnieuw een hoogtepunt! Boek tijdig je kaarten en beleef het mee!


Video

Sons of Korah - Isaiah 53

Bijna nooit wijken we af van de Psalmen bij onze composities, maar er was één deel van de bijbel waar we geen weerstand aan konden bieden.

Video: TRINITY - Peculiar People

Een oproep om lief te hebben, ook als dat je wat kost. En om niet bang om ‘anders’ te zijn. Om echte liefde ons ‘handelsmerk’ te laten zijn.

Joke Buis - Wat ik bij je zag

Een nieuw lied van Joke Buis, geschreven met Rokus Maasland en Rob Buis.

Oceans (Where Feet May Fail) - Hillsong UNITED

You call me out upon the waters The great unknown where feet may fail And there I find You in the mystery In oceans deep my faith will stand

Lauren Daigle - Thank God I Do

I don’t know where I’d go If you ever let go So keep me held in your hands

LEV - Tot we thuis zijn

Voor de vroege ochtenduurtjes, voor het klaar staan elke dag Voor het biertje, de gesprekken, tot diep in de nacht Voor je vragen, je antwoord, je blijven tot het licht wordt Daarvoor wil ik zeggen: “bedankt!”

Trinity Wereldwijs - Bij Opa en Oma thuis

Herinner jij je ook de momenten bij je opa & oma thuis? Hele dagen spelen, pannenkoeken eten, uren kletsen bij de haard en lekker laat naar bed?

Joke Buis & Rokus Maasland - Onderweg Naar Jou

Door stormen, regen, onweer Door donker zie ik soms meer Door zoeken, door geloven ‘k Ben onderweg naar ‘k Ben onderweg naar jou

Trinity - Awake My Soul

Awake my soul For you were made to meet your maker You were made to meet your maker