Trinity: pre-vakantie marathonconcerten

Op 3 juli komt de tweede single van het ‘Trinity Wereldwijs' album uit: 'Opblijfavond'. Mooie reden voor een reeks intieme theaterfeestjes, dachten de mannen van Trinity. Omdat er maximaal 100 mensen bij mogen zijn, geeft Trinity meerdere concerten op een dag, zodat zoveel mogelijk mensen een hemels feestje kunnen meemaken. Dus: Wil je eindelijk weer eens live meeswingen (met je billen op een stoel) met je favoriete Trinity liedjes EN een voorproefje horen van het album ‘Eén grote familie’, dan moet je er bij zijn!

Christian Verwoerd: U Alleen

Christian Verwoerd sluit in het najaar zijn succesvolle 'U Alleen'-tour af met een concert in Veenendaal.

Delise: Kleine dingen

Theaterconcert 'Kleine dingen': met complete band en gastartiest Ralph van Manen. Reserveer nu voor de livestream van dit concert.

The Bowery: Release-concert ‘Mountains & Valleys’

Op 26 september geeft The Bowery een release-concert van hun nieuwe album ‘Mountains & Valleys’. Reserveer voor VIP-entreekaarten of voor de livestream.

Rend Collective World Tour

Op 27 september 2020 speelt Rend Collective in De Melkweg in Amsterdam en op 16 oktober in de IJsselhallen in Zwolle.

LEV: Dansen in de regen

In het najaar zal de band LEV concerten geven om de nieuwe liederen en het verhaal achter 'Dansen in de regen' met je te delen!

Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Tijdens haar 'Vertrouwd & Nieuw'-tour presenteert Joke Buis onder meer persoonlijke liederen, over herkenbare thema's die dicht bij haar hart liggen.

Presentatieconcert Martijn van Essen: Tijd om op te staan

In dit presentatieconcert is de nieuwe muziek van Martijn van Essen te horen. Hij zingt en vertelt over impactvolle, waargebeurde situaties uit zijn leven.

Matt Redman in IJsselhallen Zwolle

Zing de eerste tonen van ’10.000 Reasons’ en iedereen zingt met je mee. Het is de kracht van de liederen van Matt Redman, die mensen verbindt.

Agenda

Historie