DEV
X Geschikt maken voor andere onderwerpen, maar hier bepalen voor welke daadwerkelijk een query wordt gedaan
X Aantal toekomstige events meewegen

Verdieping

New Wine Zomerconferentie - LEEF!

Van 20-26 juli op Landgoed Velder in Liempde. Samen met zesduizend bezoekers nemen we veel tijd voor aanbidding, onderwijs en gebed rond het thema LEEF!

Reveilweken 2024 - Near East Ministry

Kinderen, tieners en (jong) volwassenen hebben hun eigen programma. In kleine groepen denken we na over het thema ‘One in Christ’

Landelijke conferentie Veilige Kerk

Conferentie over het (h)erkennen, voorkomen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk en huiselijk geweld.

Geloof in zwaar weer - Dirk de Bree

Dirk de Bree neemt je mee om te proberen de vragen van Job te verbinden met onze vragen. Met muziek, stilte en ontmoeting. In Odijk bij Utrecht.

Zomer Kloosterfestival: Zee van Tijd

Ben jij tussen de 19 en 39 jaar? Kom deze zomer naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer vibe elkaar vinden!

Zee van Tijd ~ Herfst Kloosterfestival (35+)

Drie dagen de tijd hebben en vertragen om ruimte te maken en te ervaren... wie wil dat nou niet? Kom deze herfst naar Klooster Nieuw Sion in Diepenveen!

Theatervoorstelling Rouwt

Een aangrijpende theatervoorstelling over verlies, rouw en geloof. Een avond vol herkenning en verbinding, met een lach en een traan. Laat je meenemen in dit bijzondere verhaal over de worsteling tijdens het einde van het leven en de veranderende relatie met je partner, omgeving en God. Hoe verweef je rouw in het leven, en hoe ga je als naaste om met iemand die rouwt? Samen ontdekken we deze vragen, omdat we allemaal, vroeg of laat en de één heftiger dan de ander, te maken krijgen met rouw.

Meerdaagse stilteretraite

De meerdaagse Stilteretraite op Klooster Nieuw Sion biedt je een unieke kans om nieuwe ruimte en rust te ervaren in de stilte van het klooster.

Retraite Wandel Reis Engeland

Een 'back-to-basic' retraitereis met Jannet de Jong naar de kale 'Fells' van Noord-Engeland. Op zoek naar een leven met God vanuit eenvoud.

Retraite Actief Reis Sauerland

Een 8-daagse retraite over verlangend op weg zijn. In samenwerking met wijzijnLUME.nl. 'Dichtbij ver weg' in de rustieke heuvels van het mooie Sauerland.

School voor leefgemeenschappen

Wonen in een leefgemeenschap? Op de School voor leefgemeenschappen kun je nu de introductie leerlijn volgen: 4 avonden op de Wittenberg Zeist of een weekend op Klooster Nieuw Sion bij Deventer.

Driedaagse Bijbelstudieretraite

Retraite onder leiding van emeritus-predikant Leo Smelt, in Klooster Nieuw Sion. Naast bijbelstudie is er ruimte voor rust, natuur en eigen invulling.

Retraite Creatief Reis Drenthe

Een 5-daagse retraite in museumdorp Orvelte in Drenthe. Met bezinning, creatieve workshops en een buitenactiviteit.

Retraite Creatief Reis Wales

Geniet een week lang van creativiteit, wandelingen door het prachtige Wales en Gods persoonlijke boodschap voor jou: jij bent approved!

Gezonde leefstijl retraite

Laat je meenemen door het ritme van de getijden en laat je inspireren door eeuwenoude kennis over puur en onbewerkt voedsel.

Retraite Wandel Reis Ierland

Nergens is de natuur zo ruig en tegelijkertijd lieflijk en rustgevend als in Ierland! Kees Postma kan het weten, want hij woonde er zelf een periode met zijn gezin. Kees neemt je mee op deze heerlijke wandelreis naar het zuidwestelijkste puntje van Ierland!

Retraite 'De Beste Helft'

Meerdaagse retraite onder leiding van pastor, journalist én auteur Arjan Broers over 'de beste helft van je leven', rondom de inhoud van zijn net verschenen boek 'De Beste Helft'.

Themadag Benedictijns leiderschap

Themadag op Klooster Nieuw Sion voor iedereen die stil wil staan bij leidinggeven aan zijn of haar leven, naar de leefregel van Benedictus.

Natuurretraite op Klooster Nieuw Sion

Van harte welkom op deze natuurretraite op Klooster Nieuw Sion. We nodigen je uit om een weekend lang dichter bij God en dichter bij de natuur te leven.

Driedaagse Labyrint-retraite

Tijdens deze retraite op Klooster Nieuw Sion staat het labyrint en de labyrinttuin van het klooster als pelgrimage-vorm centraal.

Begeleide retraite Klooster Nieuw Sion

Wil je er een paar dagen tussen uit voor bezinning, of om tot jezelf te komen? Of om tijd te geven aan meditatie en gebed? Dan ben je van harte welkom bij de volledig verzorgde, begeleide retraite van Klooster Nieuw Sion.

Pelgrimsretraite

Pelgrimeren is... op weg zijn. Naar jezelf, naar God, naar het onbekende. Verwonder je over de weg tijdens deze 3-daagse pelgrimage.

Pelgrimsretraite voor jongeren

Even aan niets anders denken dan je ene voet voor de andere zetten. Andere jongeren ontmoeten en een stukje met elkaar optrekken. Laat je inspireren tijdens deze pelgrimsretraite op Klooster Nieuw Sion!

Retraitedag 'Ondernemen vanuit christelijke inspiratie'

Ben je ondernemer en wil je werken vanuit christelijke inspiratie? Welkom op deze retraitedag in Klooster Nieuw Sion!

Meerdaagse leergang Betekenisvol Leven

Deze leergang op Klooster Nieuw Sion is een ontdekkingstocht van 3 dagen (2 dagen + terugkomdag) naar een meer betekenisvol leven. Het programma is interactief en mede gebaseerd op wijsheidstradities, de regel van Benedictus en het boek PACE van Bob Jan Schoot Uiterkamp.

Thrive Retreat - Ontmoet God, Ontdek Jezelf, Krachtig verder!

Ontmoet God, Ontdek Jezelf, Krachtig verder! - OOK: de missie van THRIVE! Wij zijn er klaar voor, jij OOK?

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf, de ander en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf en er is een divers programma met retraites en themadagen.

Retraite Actief Reizen

Retraite Actief Reizen organiseert retraite reizen voor kleine groepen deelnemers (8-16 pers) in binnen- of buitenland.


Video playlistData en locaties