Theater

Over Schapen Enzo

Over Schapen Enzo speelt in Dordrecht de voorstelling 'Wat ik eigenlijk wil'. Met gekke en breekbare liedjes en absurde en rake scenes.

Donderdag 28 maart 2019, Dordrecht

Wandeltheater Dolorosa 2019

Beleef het Paasverhaal op een indrukwekkende en interactieve manier met Wandeltheater Dolorosa in Haarlem.

6 - 7 april, Haarlem

The Passion 2019 in Dordrecht

The Passion is een unieke muzikale vertelling van het verhaal van Pasen, uitgevoerd in Dordrecht en live te zien op NPO 1.

Donderdag 18 april 2019, NPO 1

De Passie Nabij 2019

De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger Martin Brand brengen alle grote thema's rondom het Paasfeest tot leven in de Passie Nabij.

Vrijdag 19 april 2019, Kampen

Arjan van Essen: Kop of Munt

Het gokverleden en dubbelleven dat Arjan van Essen tot 10 jaar geleden leidde staat centraal in de theatervoorstelling Kop of Munt.

9 mei - 26 oktober, 2 locaties

Als ik in de hemel kom

Tijdens de theateravond 'Als ik in de hemel kom' vertelt Marco van der Straten verhalen over 'leven na de dood'. Met gasten die hij sprak voor zijn nieuwe boek over dit thema.

17 mei - 23 november, 3 locaties

Grote jubileumtour Elly & Rikkert langs 20 theaters

Elly Nieman en Rikkert Zuiderveld vieren hun 50-jarig jubileum met een bijzondere tour langs theaters in Nederland en België. Met oude en nieuwe liedjes, een rijke mix van verhalen, onovertroffen poëzie en cabaret van Rikkert en vooral veel warme herinneringen. Deze bijzondere jubileumtour is voor Elly en Rikkert ook een beetje afscheid nemen. Een manier om ‘dankjewel’ te zeggen tegen hun grote schare trouwe fans en samen te genieten van dit feest van herkenning.

18 mei - 24 november, 22 locaties

Matthijn: Live opname nieuwe CD

Voor het eerst neemt Matthijn Buwalda de liedjes van zijn nieuwe CD live op in de prachtige Hemminkzaal van theater Odeon in Zwolle.

Donderdag 30 mei 2019, Zwolle

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag.

20 september - 25 oktober, 9 locaties

Over Schapen Enzo

Over Schapen Enzo speelt in Gouda de voorstelling 'Wat ik eigenlijk wil'. Met gekke en breekbare liedjes en absurde en rake scenes.

Donderdag 26 september 2019, Gouda


Tickets

Historie