Theater

Theatertour Matthijn Buwalda: Bang voor niks

Komend najaar keert Matthijn Buwalda terug in de theaters, gewapend met zijn nieuwe album ‘Bang voor niks’, geliefde oude liedjes en verhalen. 'Bang voor niks' is een programma barstensvol muziek. Tussendoor neemt Matthijn je mee in eerlijke, ontroerende en grappige verhalen achter de liedjes. Het is de tussenstand in het leven van een held op sokken. Schaamteloos hoopvol, vaak verwonderd en, hoe donker het ook wordt, altijd op zoek naar lichtpuntjes van liefde, geloof en samenheid.

Laatste kaarten: 24 uur met Kinga Bán

In juni heb je de laatste mogelijkheid om de inspirerende muziekdocumentaire '24 uur met Kinga Bán' te bekijken in de bioscoop of via een online stream.

Op en Top Vrouw: Ik heb mij lief

De dames van Op en Top Vrouw vieren de mooie en hilarische kanten van het vrouw zijn in dit muzikale theaterprogramma.

Theatertour Timzingt: Verloren Vaders

Kom voor de zomer naar ‘Verloren Vaders’ van Timzingt, over altijd kind zijn, volwassen worden, over verwachtingen en deze los laten.

Jubileumconcert Paul Cherryseed

Paul Cherryseed viert tijdens dit jubileumconcert, samen met zijn band, dat hij 10 jaar onderweg is als troubadour.

Theaterweekend 2022

Kom in juli naar het Theaterweekend onder leiding van Carla Veldhuis! Een plek waar je groeit in je gaven en in je relatie met God.

The Bowery: Theatertour Time and Again

De Nederlandse band The Bowery komt in september met hun nieuwe album ‘Time and Again’ en presenteert de nieuwe songs tijdens een theatertour door het hele land. Rokus Maasland vormt met zijn karakteristieke stemgeluid de basis voor The Bowery, maar voor deze tour neemt hij de volledige band mee. Verwacht theatrale uitvoeringen van nieuwe en oude favoriete songs, maar tegelijk ook prachtige kleine en intieme kippenvelmomenten.

Theatertour Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Elise Mannah keer in het najaar terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’.

Agenda

Historie