Samen zingen

Agenda

Sela - Huis van vrede

Sela trekt in maart en april het land door met de nieuwe liederen van het album 'Huis van vrede', aangevuld met Sela-klassiekers die iedereen kent.

EO-Jongerendag

In een wereld waarin vooral slecht nieuws de aandacht krijgt, ontdek je op de EO-Jongerendag (opnieuw) wat het goede nieuws van Jezus is en hoe dat je leven op z’n kop kan zetten!

Samenzangdag in Gorinchem

Een dag om samen liederen te zingen en naar liederen te luisteren. Welkom op de eerste Christen sing-along dag! Een prachtig samenzangconcert met musical allure in de Grote Kerk van Gorinchem. Vanuit het thema “God regeert” willen we tijdens deze dag God eren en grootmaken, luisteren naar wat Hij voor ons kan en wil zijn als wij Hem toelaten in ons leven, en onszelf toewijden aan Hem. Met o.a. Mark Brandwijk en Tenira Sturm, Martin Mans, Miranda de Vlieger en Arien Vink (bekend van The Psalm Project), Erika de With en Lucas Kramer. Doe je mee?


Video

Als ik naar de bergen kijk - Sela

Als ik naar de bergen kijk, het pad dat ik moet gaan, dan voel ik mij een kwetsbaar mens. Waar komt mijn hulp vandaan?

Geef Ons Vrede - Sela

Geef ons vrede. Schijn in de donkere nacht. Geef ons vrede waarop de schepping wacht.

Jezus Overwinnaar - Mozaiek Worship

Voor eeuwig is Uw heerschappij Uw troon staat onwankelbaar Ongeëvenaarde kracht ligt in Uw grote Naam Jezus, Overwinnaar

LEV - God van licht

God van licht, wees mijn gids Leid mij door het donker Ik vertrouw op U God van licht, wees mijn gids Leid mij door het donker Veilig naar de kust Waar U woont

Aftermovie Nederland Zingt Event in Apeldoorn

Geniet mee van een samenvatting van het Nederland Zingt Event. Met getuigenissen, een overdenking door Gor Khatchikyan en muziek van Dwight Dissels, Amanda Lock, Chapter 4 en veel samenzang!

God van liefde, God van trouw - The Psalm Project

God van liefde, God van trouw, U die alles schiep mij ook maakte, mij hier ziet mij in ’t leven riep


Video playlistData en locaties