Klantenservice

Klooster Nieuw Sion: Driedaagse stilteretraiteMeer informatie

Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6, 7431 PJ, Diepenveen

Aanvang: maandag 12 april 2021, 11:00
Deuren open: niet bekend, doorgaans 30-45 minuten voor aanvang
Einde: woensdag 14 april 2021, 16:00 (onder voorbehoud)

Praktische informatie

Welkom in Klooster Nieuw Sion!

Fijn dat je je hebt opgegeven voor de stilteretraite. We kijken er naar uit om je te ontvangen. Hieronder tref je de praktische zaken rondom deze dagen.

Na aankomst verzamelen we om 11.00 uur bij de hoofdpoort. Je auto kun je parkeren op de parkeerplaats bij het klooster, volg de borden bij aankomst. Voor wie met OV komt: de hoofdpoort is op ongeveer 10 minuten lopen vanaf de bushalte Klooster Nieuw Sion (buslijn 165 Deventer-Raalte).

We ontvangen je met thee en koffie en we maken kennis met elkaar. De dinsdag besteden we aan het bijwonen van getijdengebeden, een rondleiding, enkele lees- en schrijfactiviteiten met betrekking tot stil worden en geestelijk leven en maaltijden in stilte. ’s Avonds begint een periode van volledige stilte die duurt tot donderdagmiddag. In die tijd ben je vrij om je tijd geheel naar eigen inzicht in te richten. Wel bezoek je zoveel mogelijk getijden en natuurlijk de maaltijden. Op donderdagochtend heb je een kort gesprek met één van de begeleiders. We sluiten donderdag af met een gezamenlijk eindgesprek (tot uiterlijk 15.00 uur).

Heb je gereserveerd voor de Vierdaagse variant?
Met de extra overnachting die je bij hebt gereserveerd, is de avondmaaltijd op dag 3 en het ontbijt op dag 4 inbegrepen in de prijs. Je gastenkamer is beschikbaar tot 10.00 uur op dag 4. Het is mogelijk voor dag 4 nog een gesprek te plannen met de begeleider van de retraite, als je daarvan gebruik wilt maken kun je dit tijdens het retraiteprogramma aangeven.

Pas je kleding aan op het seizoen en de weersverwachting. Het kan nogal koud zijn in het klooster, vooral in de gangen en de kerk! Een dikke trui of jas kan daarom handig zijn. Schoeisel met een zachte zool zou fijn zijn i.v.m. de gewenste stilte in de kloostergangen.

Voel je welkom en ontdek hoe heilzaam een paar stille dagen voor je persoonlijk leven kunnen zijn. We kijken met jou uit naar deze meerdaagse stilteretraite in Klooster Nieuw Sion!

Met hartelijke groet,
Bram Jansen

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken (als het evenement als livestream wordt uitgezonden), vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Nieuwsbrief truetickets.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. truetickets.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833