Klantenservice

Jubileumtour Ralph van Manen - 30 jaar (online kick-off concert)Meer informatie

Dit is een livestream om thuis te kijken

 • Kijk live mee vanaf aangegeven aanvangstijd.
 • De meeste livestreams zijn daarna nog 14 dagen terug te kijken.
 • Klik op 'Bekijk reservering' in de bevestigingsmail voor toegang tot de livestream.
 • Veel livestreams zijn ook te bekijken via een Smart TV.
 • Aanvang: zondag 4 april 2021, 20:00
  Einde: zondag 18 april 2021, 21:15 (onder voorbehoud)

  Stel een vraag

  Dit is de snelste weg naar een antwoord op uw vraag. De klantenservice beantwoordt vragen zes dagen per week. We zijn niet telefonisch bereikbaar. Bij gebruik van dit contactformulier sturen we gelijk een automatische reactie per email, met daarin een verwijzing naar actieve reserveringen. Vaak geeft dit al een antwoord op de vraag.
  Zie ook de "Veelgestelde vragen" onder dit formulier.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  Laat het eerste cijfer weg als het reserveringsnummer 7 cijfers bevat

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen als het evenement deel uitmaakt van een reeks.
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken, vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.
  • Alle evenementen zijn Corona-proof - Bij alle aangeboden evenementen worden de actuele voorschriften van het RIVM opgevolgd. Wanneer de overheid nieuwe maatregelen aankondigt ontvangt u binnen enkele werkdagen bericht van de organisator wanneer deze maatregelen gevolgen hebben voor uw reservering.

  PHP 5.6.40

  Nieuwsbrief truetickets.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. truetickets.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833