Klantenservice

Kloosterfestival Winter 22/23Meer informatie

Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6, 7431 PJ, Diepenveen

Aanvang: vrijdag 30 december 2022, 15:00
Deuren open: niet bekend, doorgaans 30-45 minuten voor aanvang
Einde: zondag 1 januari 2023, 15:00 (onder voorbehoud)

Praktische informatie
Wat tof dat je oud en nieuw komt vieren op Klooster Nieuw Sion! Het programma is rond, de voorbereidingen in volle gang en we zien er naar uit je te ontmoeten! Praktisch Aankomst op 30 december kan vanaf 15:00 uur. Om 16:00 uur begint het programma met een rondleiding of koorrepetitie. We sluiten op 1 januari af met een gezamenlijke lunch. Bereikbaarheid Adres van het klooster: Vulikerweg 6, Diepenveen. Met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken, bus vanaf NS-station Deventer of Raalte, uitstappen bij bushalte Abdij Sion. Kom je met de auto, dan parkeer je op de parkeerplaats aan de Vulikerweg. Doorrijden tot de parkeerwacht/ontvangst, daar staan we klaar om je welkom te heten. Koud Het klooster is niet verwarmd, neem dus kleding mee die past bij het weertype. Maar… het festival speelt zich voor een groot deel af in en rond de kapschuur die we heerlijk kunnen verwarmen met een grote houtkachel. Slapen 
Heb je geboekt voor de slaapzaal dan neem je eigen beddengoed mee, kussen en slaapzak. Slaap je op een meerpersoonskamer, dan is daar beddengoed aanwezig. Winterkamperen is in de notenboomgaard van het klooster, hier is geen elektriciteit. Eten & drinken Voedselallergieën graag doorgeven aan imre1986@hotmail.com. De maaltijden zijn inbegrepen, ook hebben we gedacht aan oliebollen! Koffie, iets lekkers en drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar bij onze eigen Kloosterfestival-bar in de kapschuur. Programma We hebben een programma samen kunnen stellen dat tegemoet komt aan alle onderdelen van het kloosterleven. Samen de maaltijden nuttigen, een deel labora, gebeden in de kapel, workshops met een wisselend karakter. Het hele programma is online te vinden op de website van het klooster. Als je op nieuwjaarsdag mee wilt doen aan de Nieuwjaarsduik, neem dan je zwemkleding mee. In het programma zitten inspirerende workshops: wil je aantekeningen maken. neem dan pen en papier mee. We zien alvast uit naar je komst! Team Kloosterfestival Nieuw Sion

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken, vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Nieuwsbrief truetickets.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. truetickets.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833