Klantenservice

Toerustingsdag: Hulp bieden aan depressieve jongerenMeer informatie

Locatie: Rafaël, Kosmonaut 2, , Amersfoort

Aanvang: zaterdag 19 november 2022, 10:00
Deuren open: 09:30 uur
Einde: zaterdag 19 november 2022, 15:00 (onder voorbehoud)

Evenement met zitplaatsen en vrije plaatskeuze
Hoe eerder je aanwezig bent, hoe beter je plaats.

Bereikbaarheid locatie
Adres: Kosmonaut 2, Amersfoort De conferentielocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf station Amersfoort-Centraal buslijn 3 richting Vathorst. Op de Rondweg Noord stap je uit bij bushalte de Lancering. Daar vandaan is het ongeveer 3 minuten lopen naar de conferentielocatie. Kom je met de auto? Graag attenderen we je erop dat de conferentie-locatie zich op een bedrijventerrein bevindt. Rondom het gebouw van Rafaël Amersfoort is weinig tot geen parkeergelegenheid beschikbaar aangezien de parkeerplekken grotendeels gereserveerd zijn voor bezoekers van bedrijven. Daarom raden we je aan om:

 • Je auto gratis bij het Van der Valk Hotel te parkeren als je daar verblijft. De zaal van Rafaël Amersfoort is goed lopend bereikbaar vanaf het hotel.
 • Samen te rijden met anderen uit je gemeente.
 • Gebruik te maken van openbare parkeerplaatsen. Bijv. in de buurt van de Maanlander, Het Want, en Haagse hofje, Ariane, Poortersdreef, Kattenbroekerpoort en Gangboord.
 • Buiten het bedrijventerrein een parkeerplaats te zoeken in één van de volgende woonwijken: Nieuwland (rondom het voetbalveld) en Kattenbroek.
 • Wees je bewust van mogelijke extra reistijd i.v.m. het vinden van een parkeerplek. Om geen overlast in de buurt te veroorzaken verzoeken we je nadrukkelijk om je aan de algemene parkeervoorschriften te houden en niet te parkeren op de terreinen van bedrijven.

  Geen e-ticket?

  Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

  Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken, vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Nieuwsbrief truetickets.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. truetickets.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833