Klantenservice

Klooster Nieuw Sion: Gezonde leefstijl retraiteMeer informatie

Dit evenement gaat helaas niet door
Uw betaling wordt niet afgeschreven, of u ontvangt het bedrag binnen 1-2 weken automatisch retour.

Praktische informatie

Na aankomst (15.00) verzamelen we bij de hoofdpoort van het klooster. Daar is ook parkeerruimte voor wie met de auto of fiets komt. Voor wie met openbaar vervoer komt: de hoofdpoort is op ongeveer 10 minuten lopen vanaf de bushalte.

Je hebt de keuze gemaakt om een aantal dagen de rust en de stilte van het klooster op te zoeken en daarbij aandacht te geven aan een gezonde leefstijl. We zullen starten met een rondleiding door het klooster en daarna zullen we het programma voor het weekend doornemen. Het programma zal een mix zijn van rust en bezinning, actie en handen uit de mouwen.

Pas je kleding aan op het seizoen en de weersverwachting. Het kan nogal koud zijn in het klooster, vooral in de gangen! Een dikke trui of jas kan daarom handig zijn. Schoeisel met een zachte zool zou fijn zijn i.v.m. de gewenste stilte in de kloostergangen.

We gaan ook naar buiten om te wandelen en te sporten, dus neem je sport- en regenkleding mee. Ook een paar laarzen kan fijn zijn. Zorg ook voor je eigen notitieboekje waarin je je eigen persoonlijke ervaringen kan opschrijven.

Voel je welkom en ontdek hoe de rust en regelmaat van het klooster jou kunnen helpen om een stap te zetten naar een gezonde leefstijl. We kijken met jou uit naar deze retraite in klooster Nieuw Sion!

Met gezonde groet, Imre & Wilma van der Geer

Voor vragen kun je mailen: wilma@theambassador.nl of activiteiten@nieuwsion.nl

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken, vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Nieuwsbrief truetickets.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. truetickets.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833