Klantenservice

Klooster Nieuw Sion: Benedictijns leiderschapMeer informatie

Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6, 7431 PJ, Diepenveen

Aanvang: woensdag 8 maart 2023, 09:00
Deuren open: niet bekend, doorgaans 30-45 minuten voor aanvang
Einde: woensdag 8 maart 2023, 17:00 (onder voorbehoud)

Deze melding niet tonen
Seating_0_info

Praktische informatie
Welkom op klooster Nieuw Sion! Fijn dat je je hebt opgegeven voor de themadag Benedictijns Leiderschap. We kijken er naar uit om je te ontvangen. Dit bericht is zowel de definitieve bevestiging van je aanmelding als een informatiebrief. Hieronder tref je de praktische zaken rondom deze dag. Na aankomst (graag om 08.45 uur aanwezig) verzamelen we bij de hoofdpoort. Aan de oprijlaan naar het klooster vind je vanzelf onze parkeerplaats. Voor wie met openbaar vervoer komt: de hoofdpoort is op ca. 10 minuten lopen vanaf de bushalte (bus 165 vanaf NS-station Deventer of Raalte, halte Abdij Sion). Programma We ontvangen je met thee en koffie en aansluitend nemen we je mee in het thema Benedictijns Leiderschap: bezielend leidinggeven aan je persoonlijk leven. Je maakt kennis met het thema (de traditie en de leefregel), je leert de kenmerken van Benedictijns Leiderschap kennen, we maken een rondgang door het kloostercomplex en een wandeling door de berceau, dit alles in diverse werkvormen. Aan tafel nuttigen we een Kloosterlunch met Sallandse streekproducten. Een deel van de maaltijd vindt in stilte plaats (eindtijd rond 16.00 uur). Overnachten op Nieuw Sion? Wil je, voorafgaand aan of na de themadag, overnachten op Nieuw Sion en de rust van het klooster zo nog intenser beleven? Dat kan: het is mogelijk een kamer te reserveren in ons gastenverblijf. Bekijk hier de mogelijkheden. Pas je kleding aan op het seizoen en de weersverwachting. Het kan nogal koud zijn in het klooster, vooral in de gangen! Een dikke trui of jas kan daarom handig zijn. Schoeisel met een zachte zool zou fijn zijn i.v.m. de gewenste stilte in de kloostergangen. Voel je welkom en ontdek hoe je volgens de leefregel van Benedictus bezielend leiding kunt geven aan je persoonlijk leven. We kijken met jou uit naar deze themadag in Klooster Nieuw Sion!

Begeleiders themadag: Ruud Pragt en Wilfried van Oldeniel

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken, vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Nieuwsbrief truetickets.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. truetickets.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833