Dordrecht

Timzingt - Laatste Wil

Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? Timzingt gaat op zoek naar het antwoord op deze vragen.

BAM Congres 2023

Laat je inspireren door moedige ondernemers die met overtuiging met People, Planet, Profit, Pneuma aan de slag zijn.

A Ceremony of Carols

Een warm kerstprogramma rondom a Ceremony of Carols van Benjamin Britten, met harpiste Veronique Serpenti. In Dordrecht en Heusden.

Trinity Kerststallen Tour

Kom samen met je familie of vrienden ook dit jaar weer naar de Trinity Kerststallen Tour: dé plek om samen op te laden voor kerst! Zing mee uit volle borst, swing erop los en geniet van hapjes en drankjes terwijl je op de toonhoogte komt voor Kerst. Je kunt kiezen uit een gezinskerstfeest in de middag of voor het avondvullend programma. De Kerststallentour van Trinity is uitgegroeid tot een ongekend feest dat je niet wilt missen!

Wonderkind Felix

Welkom in het hoofd en het hart van de geniale tiener Felix Mendelssohn Bartholdy. De jonge componist die al vroeg zijn eigen stem ontwikkelt.

Adrian Snell: Alpha & Omega 2023

De Britse zanger Adrian Snell komt naar Nederland om zijn bekende werk 'Alpha + Omega' uit te voeren, dat al decennia lang geliefd is en vaak door koren wordt uitgevoerd.