Nick Vujicic - no arms, no legs, no worries

Apeldoorn, Omnisport, zaterdag 24 september 2016, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Nick Vujicic voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marlies Voorwinden
Wauww wat een bijzondere avond. Dankbaar hier bij aanwezig te mogen zijn geweest. Een mooie bemoediging in geloof en hoop. Een avond om niet te vergeten. En middels deze weg wil ik ook de medewerker bedanken die er voor gezorgd heeft dat we wat lager konden gaan zitten. Helemaal links in het hoekje. Ik heb daardoor als nog echt kunnen genieten bedankt!!
J. Koeleman
Het verhaal van Nick was erg inspirerend en bemoedigend. Inderdaad erg jammer dat er voor de pauze zoveel reclame was voor Compassion. Dat vond ik erg opdringerig. De avond ademde voor mij een sfeer uit van de One Way day dagen van heel lang geleden.
Bianca
Blij dat ik erbij was, maar ik zou er niet nog een keer heen gaan. Voordat alles goed en wel begonnen was, werd de pauze alweer ingelast. Nick (s)preekt prachtig, maar de druk om te bekeren was hoog. Kwam het vanuit het hart of door de (groeps-)druk? Als het eerste het geval was, dan chapeau. Ik kan me voorstellen dat veel mensen, zo leek het, het evenement verlieten, doordat de focus met name op evangelisatie lag. Mooi om te zien dat Nick zonder zijn ledematen heel standvastig is in zijn geloof en dat je daar je ledematen dus ook helemaal niet nodig hebt. Dat zo'n uitzichtloze start hem juist zoveel gebracht heeft. Ik werd een aantal keren geraakt door wat er gebeurde. En ik ging bemoedigd en blij weer naar huis. Maar het mocht van mij wel wat ingetogener en autobiografischer.
Albert
Goed te lezen hoe anderen het ervaren hebben. 1. Orachtige avond dat er zoveel mensen een bemoediging van Nick wilden ontvangen. Hartverwarmend. Zandkusntenaar: ongelofelijk goed en passend bij de liederen. Muziek teveel, band, marin, Gaither vocals. Een ding wil ik als feedback kwijt: wat een slechte uitlichting die avond. Wij hebben hele avond met een witte schijnwerper in ons gezicht gezeten. In de pauze een gave vrijwilliger geprobeert verandering erin te krijgen. Maar.... Was niet mogelijk alles was al geprogrammeerd....Dus dat is mijn enige dikke minpunt. Verder mooie avond, Nick had voor mij meer mogen doen, de rest wat minder.... Shalom.
Henriette
Nick is amazing. He is a truly a gift from God. Born without limbs but such a powerful speaker. God has given him such a gift and he is able to use this gift to reach millions of people with the Gospel.
Nel
Persoonlijk vonden wij het opdringerig overkomen (hoewel ik achter de missie van Compassion sta), zowel voor de pauze als aan het eind van de avond. Helaas was dit bij het bestellen van de tickets niet vermeld, anders waren we mogelijk niet gekomen. Zandtovenaar was fantastisch, prachtig om te zien hoe dit samenvalt met de muziek. Muziek was qua kwaliteit matig helaas.
Eline
Het was super gaaf!! Een geweldige preek van Nick! mooi de combinatie van Martin Brand en de Zandtovenaar met de muziek! Heel mooi dat er zo veel mensen hun hart hebben gegeven aan God! Naderhand nog geprobeerd om op de foto te gaan met Nick, in eerste instantie niet gelukt maar na een paar keer kwam toch de coördinator naar ons toe dat als we snel waren hem nog in zn auto konden zien, het was heel gaaf ik heb hem geknuffeld echt zo vet! Nick en de organisatoren bedankt voor deze geweldige en mooie avond!!
Annelies
Prachtige avond.. nichtje gaf zich over en ging staan. Zo mooi. God is goed.
Jamiro Leerling
Hoi ik ben jamiro (16 jaar) ik ben vorige week zaterdag met mijn ouders en wat vrienden naar Nick vujicic geweest. Als ik zo alle reacties bekijk vind ik het erg jammer dat de mensen zo negatief reageren en de negatieve punten noemen (die ik zelf niet eens echt zie). Ik ben het niet eens met alle negatieve reacties want ik vind het een erg leuk & bijzonder evenement, de spreker van de plaatselijke kerk heeft voor dat Nick op het podium kwam nog een korte preek gegeven sommigen zeggen niet geld betaalt te hebben daarvoor maar voor Nick vujicic, ik vons dit mij niet storen en zowel als van Nick als van de muziek als van de plaatselijke kerk erg genoten. Zeker waard voor herhaling! ;)
Jeroen
Inspirerende spreker. Zeer mooie avond gehad
Agnes Van Ommen
De boodschap van Nick vond ik erg mooi, maar helaas veeeeel te kort. Ik had het idee dat ik in een kerkdienst zat van de Basis waarbij er teveel aandacht was voor commercie. Ik zat om 19:00 uur in de zaal en Nick begon pas met zijn boodschap om 21:30 uur! Persoonlijk houd ik niet van de muziek uit het voorprogramma. Een aantal opwekkingsliederen zingen samen mer Martin Brand had ik veel mooier gevonden.
Ilonka
Via de promotie had ik begrepen dat je juist de niet christen mee kon nemen. Mijn moeder had via het progamma rtl late nick gezien en ze wilde graag mee. Ze is niet christelijk. Ze stond open doordat ik juist niet opdring haar niks op leg en rekening hou met haar. Vrije wil dat werd ook verteld. Maar doordat er te veel druk was om een keus te maken vrees ik dat ze nu helemaal is af gehaakt. Het was te veel voor haar Nederlanders zijn doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg daar is geen rekening mee gehouden. Het was voor de nuchtere Hollander te veel (voor mijn moeder in ieder geval te veel van alles) Voor mij was er een plus punt voor de rolstoel een geweldige plek! Dat maak ik wel veel anders mee achter in de zaal bij de rechniek . Ook de doven afdeling was goed geregeld. Dus jammer dat ik af en toe het ai jammer gevoel had . Ik had zo gehoopt dat het mensen zou raken want dat gun je toch iedereen een leven met Jezus. Ik kan nu alleen hopen dat het verhaal van nick blijft hangen,en het mosterd zaadje zal ontkiemand. Verder wil ik een compliment maken voor al die vrijwilegers voor een achter de schermen. Wat een werk is er verzet.
Wytse
Het was jammer dat het voor de pauze zo veel reclame was, ik was daar voor het verhaal van Nick. Ik wou zijn verhaal aan anderen kunnen doorgeven om hoop aan anderen te kunnen geven, en dat is zeker geslaagd. De pauze was vroeg, maar wel fijn dat Nick zijn verhaal hierdoor aan 1 stuk door kon doen. Zo bleef je goed in zijn verhaal. En wat kan hij goed spreken, hij heeft mij echt geraakt en geïnspireerd. Zijn gevoel voor humor is geweldig waarmee hij ook duidelijk laat merken dat je kunt genieten van je leven. Zolang je maar hoop hebt en wil genieten. Persoonlijk vond ik het superfijn dat god zo centraal stond, hier heb ik deze avond heel veel kracht uit kunnen halen. Maar kan ik begrijpen voor mensen die niks doen met het geloof dit wat minder leuk is. Want het stond niet duidelijk aangegeven. Voor mij dus een aangename verassing, maar voor sommige ook niet. Alles bij alles. Hij het doel van de avond centraal, en geef van te voren duidelijker aan wat er die avond komen gaat. De service geef ik echt een 10. Maak niet zoveel reclame, dit was vrij storend en gaf mij een gevoel alsof het nog niet begonnen was..
Gerrit
De reclame voor Compassion (overigens zeer goede organisatie) door Nick paste niet in het geheel van de avond. De oproep van Nick om te geloven was prima, maar daar had bij moeten blijven. Daarna volgde een opdringerige bekeringsshow. Het was beter geweest om de mensen te verwijzen naar mensen om mee te praten. Tenslotte: bij het uitgaan stonden overal mensen van De Basis. waarom aandacht voor een geloofsgemeenschap?
Nicolette
Wat een bijzonder mooie inspirerende en bemoedigende avond! Weer veel levens en kids gered! Hulde aan de organisatie en iedereen die mee heeft gewerkt! dit smaakt naar meer!
Nvt
Vond de avond 50% wast of time, kwam voor Nick, al dat ruis eromheen was zonde! geen goed programma, had veel beter gekunt. Je koopt een kaartje voor Nick, was eerlijk verbaast over de invulling van het programma. Dat mensen voor Jezus kiezen is natuurlijk altijd mooi, maar wilde dit even kwijt! als het programma vooraf bekent was was ik niet gegaan!!
Lydia
Wij hebben genoten van deze avond. Het begin was een verwarrend omdat er al heel snel een pauze was. Daarnaast werd compassion heel erg uitgelicht. Het is een super mooie organisatie maar voor ons gevoel werd er iets te lang over doorgepraat. Na de pauze vertelde Nick over wie hij was, waar hij doorheen is gegaan en ook over je niet te laten beperken door wat je hebt. Hij deelde persoonlijke struggles en hoe hij de hoop en vreugde in het leven met Christus weer gevonden heeft. Wat ik zelf heel gaaf vond om te zien is dat hij niet alleen verteld van de hoop en vreugde maar dat je het van hem af ziet stralen. Hoe hij samen met God in het leven staat en Gods weg wil gaan. De combinatie van zijn humor en liefde voor God en andere mensen, raakt harten aan.
Laura
Ik vond het een geweldige avond, was wel verbaasd over de relatief vroege pauze, maar heb echt van alle aspecten genoten. Ook de muziek, die voor mij wel iets toevoegde ondanks dat ik daarvoor niet kwam. Echt hulde voor de organisatie. Wat een geweldig werk hebben jullie gedaan.
Nienke
Wij hebben allemaal een onvergetelijke avond gehad! Prachtig! Dat zoveel mensen gingen staan een mooie keuze hebben gemaakt. En Nick wat een inspiratie ongelofelijk... Samen met de muziek en de zandtovenaar was het heel gaaf! Thank You Jesus?
Arjan
Verwachtingen management, daar kan de organisatie zich nog veel op verbeteren. Voor de pauze zeer teleurgesteld. Promotie maken voor Compassion is okay maar zolang en zo doorduwen. Met het ingaan van de pauze was er eigenlijk nog vrijwel niets gebeurd waarvoor we waren gekomen. Na de pauze redelijk okay met de nodige grappige momenten en goede lessen maar had meer levensverhaal dan evangelisatie verwacht.

Info

Stel je voor dat je moet leven zonder armen of benen, zonder dat je kunt lopen, voor je basisbehoeften kunt zorgen of degenen kunt omarmen die je liefhebt. Het is het verhaal van Nick Vujicic. Hij vertelt op 24 september zijn indrukwekkende verhaal.

Nick Vujicic is een internationaal bekende spreker. Sinds hij voor het eerst in het openbaar sprak, heeft Nick over de hele wereld gereisd en zijn verhaal in 59 landen aan miljoenen mensen verteld. Hij kreeg grote bekendheid door zijn optredens in de Oprah Winfrey Show. In Nederland was hij te zien bij Humberto Tan. Hij schreef verschillende boeken, waarvan er vijf ook in het Nederlands zijn verschenen. Zijn meest recente boek is ‘Leven zonder beperkingen / niets is onmogelijk’.

Nick is het schoolvoorbeeld van iemand die zijn leven niet laat bepalen door zijn fysieke beperkingen. Door zijn In zijn tienerjaren worstelde Nick met depressie en eenzaamheid. Hij vroeg zich continue af waarom hij anders was dan anderen. Hij worstelde met de vraag of zijn leven wel een doel had. Nicks ommekeer kwam door zijn geloof in God en de aanmoediging van zijn familie en vrienden. Inmiddels heeft Nick zijn handicap weten om te buigen naar iets positiefs en spreekt hij wereldwijd mensen aan hoe je je voordeel kunt halen uit tegenslag.

Naast Nick Vujicic is nu ook de rest van het programma bekend. Zo zal ook Gert van der Vijver (de Zandtovenaar), te zien zijn in het Omnisport. Gert is ondermeer bekend van zijn tv-serie ‘De Zandtovenaar’ en zijn werk met artiesten als Edsilia Rombley, Janine Jansen en Marco Borsato. Daarnaast zullen ook Martin Brand en Sir5 een muzikale bijdrage leveren aan het programma.

Het evenement met Nick Vujicic wordt georganiseerd door De Basis Events. De Basis is een jonge moderne kerk met eigentijds vormgegeven diensten, gericht op mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan.