Trinity & Timzingt: Heroes4Heroes

Waalwijk, Willem van Oranje College, zaterdag 3 september 2016, 20:00 - 22:30 uur

Info

De populaire worldbeatband Trinity en cabaretier en liedjesschrijver Timzingt zorgen voor een avond vol muziek en humor, tijdens dit benefietconcert in Waalwijk.

Trinity is een worldbeat band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid- Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creƫert een spannende mix. Op het podium zorgt hun live performance ervoor dat ieder optreden uitmondt in een groot feest.

Timzingt staat bekend om zijn combi van ontroerende en hilarisch mooie liedjes, scherpe inzichten en (vrij) zinnige grappen over opvoeding, geloof, de liefde en tal van andere onderwerpen. Zijn laatste succesvolle programma, Echt Waar?!, met begeleiders Nick en Bert van Trinity trok vele bezoekers en leidde tot enthousiaste reacties.

Heroes4Heroes is een benefietconcert voor Team Finnspiration: een mountainbiketeam van vrienden en familie van Finn de Jong uit Waalwijk. Het team doet in september mee aan Duchenne Heroes, een sponsor-mountainbiketocht van 700 kilometer door Europa. Alle sponsorbedragen en de opbrengst van het concert komen direct ten goede aan onderzoek naar een medicijn tegen Duchenne, de spierziekte waar Finn aan lijdt.

Het betreft een concert met sta-plaatsen.