Kerst met Sela - Vrede

Zwolle, Academiehuis Grote Kerk, dinsdag 13 december 2016, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marja
Het was een prachtige avond. fijn om zo´n avond samen te beleven op weg naar kerst. ook ´onze rolstoel oudjes` vonden het een geweldige avond en hebben enorm genoten. het was hun eerste live concert van Sela. Bedankt.
Leppink
Erg mooi concert, echt van genoten, Punten van aandacht: - concert opstelling was anders tov paasconcert. Dat was geen verbetering - na aanvang concert begon er een koude luchtstroom te ontstaan waardoor we onze jas aan moesten houden. Wens : Kunnen jullie in de toekomst ook Enschede aan doen ?
Marleen
Ik heb geen kaartjes, maar anders........... ging ik vanavond weer !! Prachtig !
Jacolien
We hebben genoten van een mooie gevarieerde avond. Wat geweldig om zo richting de kerstdagen te gaan.
Evelien
Wederom genoten! Fijn om in de aanloop naar Kerst samen stil te staan, te zingen, luisteren en te bidden.
Gerdien
Een indrukwekkende kerstavind met Selah in een prachtige volle kerk. Ik heb er erg van genoten. Het was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Marian
Het blijft een bijzondere ervaring om dit met zoveel mensen te mogen beleven. Er waren 3 mensen met me mee die voor het eerst een concert meemaakten. Ze kenden Sela niet echt maar zijn nu helemaal weg van ze. " kom vier het feest met mij " zat bij ons dus helemaal goed.
Lammie
Het was weer een Geweldige avond en ook vanavond was de eer er voor Hem. blijf het knap vinden dat jullie jezelf steeds op de achtergrond zetten. Wij hebben zoals zovaak weer genoten
Jannie
Het was prachtig, wij zijn voor de eerste keer naar een conncert van Sela geweest. Voor herhaling vatbaar.
Esther
Indrukwekkend ,samen zingen ,luisteren en bidden heel bij dit te hebben meegemaakt ,een lichtpunt in een donkere wereld. Bedankt hiervoor.
Paul
Wij hebben een fijne en prachtige avond gehad, voor het eerst naar concert van Sela, wij hadden al wel cd van Sela, maar dan life..., Goede programma met afwisseling zingen samenzang Bijbellezen,een gave die jullie mogen bezitten in afhankelijkheid van onze Schepper
Anne-Marie
Ik heb erg genoten van het concert van Sela en ook de 3 vrouwen die met mij mee waren. De teksten van de liederen en de muziek vond ik heel mooi. Heel bemoedigend! Het was prachtig!
Marry
Een prachtige avond! Ontroerende zuivere zang! Goede afwisseling van zang/ samenzang/bijbellezen en bidden. Authentiek! Het was volop genieten!
Heleen
Prachtig programma! Genoten van samen zang en de prachtige stemmen van sela. Ook de worden van bemoediging tussendoor spraken mij aan.
Emmy
Prachtig feest! Opnieuw geraakt door woorden en muziek.. God zegene deze mensen...
Jenny
Schitterend, indrukwekkend en gevarieerd concert in de Adventstijd!
Mirjam
We hebben ontzettend genoten! Bemoedigende liedjes. Schitterend!
Lydia
Prachtig concert. We hebben genoten.
Rik
Een mooie mix van meezingen, luisteren en samen bidden. Uitbundig en ingetogen. We hebben genoten!
Sjoerdtje
Intens en waardevol. Wat een gezegende avond op weg naar kerst. Het Ere zij God heeft voor mij nog nooit zo mooi geklonken. Genoten!

Info

Onrust in de wereld. Onrust om ons heen. In onszelf… Met Kerst willen we uitzien naar vrede. Samen in stilte de fluistering horen van hem die zegt: Ik ben met je, al de dagen van je leven.

Vier de geboorte van de Vredevorst met ons mee!

Sela zingt tijdens de kerstconcerten diverse algemeen bekende en eigen kerstliederen, waaronder een aantal nieuw geschreven. De tour is korter dan met pasen. Het advies is om niet te lang te wachten met reserveren.