Sela - Dorpskerkentour 2017

Zaterdag 11 maart 2017, 20:00 - 22:30 uur

Steenwijk, Grote of St. Clemenskerk

Sela - Dorpskerkentour 2017

Steenwijk, Grote of St. Clemenskerk, zaterdag 11 maart 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Lia
Ik sluit me volledig aan bij wat Henk P.opmerkte en vele anderen! Sommige liederen met een brok in de keel meezingen wat betreft eigen emotie en herinneringen.
Sietse Spriensma
Prachtige teksten die heel dicht bij komen. Ik heb deze avond als een geloofs-opkikker ervaren. Ik bid Kinga veel kracht toe van God!
Cor
Mooi concert genoten wat een power prachtig, ontroerend.
Geertje
Prachtige, binnenkomende op de lijdenstijd gerichte teksten. Muziek en zang afzonderlijk en als geheel prachtig. Respect voor King en Gods kracht toegewenst.
Jacquelien
Prachtig, ontroerend, ingetogen en bemoedigend. Dat Kinga, ondanks de pijn, zo mooi heeft gezongen, daar ben ik stil van
Maarten
Ik Vond het weer een heel mooie avond, super
Eline
Het was grandioos! Geweldig! Emotioneel prachtig ik heb er eigenlijk geen goede woorden voor, zo mooi om dicht bij God te zijn en te genieten van Zijn schepping en gaven
Heleen
Samen met mijn dochters, samen zingen, samen beleven, samen voelen wat het is om God's liefde te mogen ervaren! Een onvergetelijke mooie avond!
Henk P.
Prachtig concert! Had het voor geen goud willen missen. Ontroerend, indrukwekkend en soms emotioneel. Dankbaar voor de band en vooral ook voor Kinga. Die ondanks haar ziekte en pijn doorgaat. Mooi haar getuigenis. Bid om een wonder van genezing.
Otto
Geweldig, indrukwekkend en ontroerend. Glorie voor God!
Yvonne
Vriend van Sela. Elke keer weer een feest. Nu ontroerend maar ook bemoedigend.
Ingrid
Mooi emotioneel bemoedigend zo voel ik me dicht bij God en veilig in Jezus armen
Anja Koornstra
Geweldige mooie avond!!!
Johan
Sela is uniek. Technisch perfect, maar niet om indruk te maken, maar uit volkomen toewijding aan onze Heer. Een avond met God.
Wopke
Was er stil van, God prijzen en loven tot in eeuwigheid heel veel kracht en zegen voor Kinga en Gods nabijheid
Annette
Het was prachtig, ontroerend, geweldig om God zo dichtbij te ervaren.
Margriet
Indrukwekkend! We hebben genoten de liederen. Bedankt!
Henriëtte
Wat een heerlijke opbouwende avond. Dit bouwt ons geloof op. Samen God loven en prijzen, juichen tot Zijn eer !
Anja Uit Urk
Voor ons de eerste keer ondanks dat we grote fans zijn. Zeker bijzonder. Prachtig en ontroerend hoe het lijden van Jezus werd bezongen. Ook dat aards lijden niet opweegt tegen Zijn lijden. Dat geeft ontzettend veel kracht. Waardevol dat Kinga getuigde van haar zekerheid. JEZUS.
Wiert Paul
Sela was steengoed in Steenwijk! Prachtige,troostvolle teksten die je echt raken. Sela heeft echt een hoge toegevoegde waarde voor de kerken. We hebben ook genoten van de prachtige muziek.

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.