Reserveer nu voor Trinity, Elise Mannah en Nederland Zingt Dag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 27 oktober 2018. Locatie: Midden-Nederland Hallen in Barneveld.

INFOWEBSITESERVICE

Op vrijdag 26 oktober 2018 is er een pre-conference. De kaartverkoop voor The Justice Conference 2018 start op 12 april, het is dan mogelijk met vroegboekkorting te reserveren.

The Justice Conference is een spraakmakend evenement over gerechtigheid dat jouw invloed op onrecht vergroot. Sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland nemen je mee in hun zoektocht om hun gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger te maken.

The Justice Conference een ideaal platform om andere rechtbrengers te ontmoeten. Op de conferentie vieren we veranderingen die we al zien, leren we van goede voorbeelden uit binnen- en buitenland en moedigen we elkaar aan om in ons eigen huis en in onze eigen omgeving aan de slag te gaan.

Thema
Het thema van The Justice Conference is dit jaar ‘Love thy neighbour’. Elkaar liefhebben is elkaar recht doen en elkaars belangen ruimte geven. Waar de liefde voor de ander de boventoon voert, verdwijnen onrecht, uitsluiting en armoede. Love; dan doe je elkaar recht, hoe onverwachts en ongemakkelijk ook. Thy neighbour; dat is iedereen die je tegenkomt, op een feestje, bij de bushalte, in de straat.

Programma
The Justice Conference bestaat uit een pre-conference op 26 oktober (op de CHE) en een hoofdprogramma op 27 oktober (in de Midden-Nederland Hallen in Barneveld). Het hoofdprogramma biedt een keur aan (internationale) sprekers en artiesten. De pre-conference is bedoeld voor wie de diepte wil zoeken en heeft een aparte track voor voorgangers/predikanten en voor ondernemers.

The Justice Conference is een internationaal evenement waar rechtvaardig samenleven centraal staat. Als bezoeker ga je de confrontatie aan met de rauwe realiteit van onrecht wereldwijd. Je wordt door sprekers uit binnen- en buitenland geïnspireerd en krijgt praktische tips om recht te brengen in je eigen omgeving en situatie.

The Justice Conference is een initiatief van ontwikkelingsorganisatie Tear en wordt mede mogelijk gemaakt door Compassion, IJM, CHE, ChristenUnie, Micha Nederland, Stichting Present en 24-7 Prayer NL.

De Liedjeskaravaan
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018