The Justice Conference 2018

Barneveld, Midden-Nederland Hallen, zaterdag 27 oktober 2018, 09:30 - 17:00 uur

Info

Het hoofdprogramma is op zaterdag 27 oktober 2018 van 09:30-17:00 uur in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Op vrijdag 26 oktober is er een pre-conference (inmiddels uitverkocht) op Christelijke Hogeschool Ede.

The Justice Conference is een spraakmakend evenement over gerechtigheid dat jouw invloed op onrecht vergroot. Samen gaan we op zoek naar manieren om allereerst onze eigen gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger te maken. We vieren de veranderingen die we al zien en leren van goede voorbeelden uit binnen- en buitenland.

Sprekers en artiesten zijn onder andere: Trinity, Mpho Tutu, Ann Voskamp en Don Ceder. De komende weken maken we meer sprekers bekend.

Thema
Het thema van The Justice Conference is ‘Love they neighbour’. Zonder liefde verdorren we. Daarom vroeg Jezus ons om onze naaste lief te hebben. Elkaar liefhebben is elkaar recht doen en elkaars belangen ruimte geven. Waar de liefde voor de ander de boventoon voert, verdwijnen onrecht, uitsluiting en armoede.

Programma
The Justice Conference bestaat uit een hoofdprogramma op 27 oktober (in de Midden Nederland Hallen in Barneveld) en een pre-conference op 26 oktober (op de CHE in Ede). Het hoofdprogramma biedt een keur aan (internationale) sprekers en artiesten. De pre-conference is bedoeld voor wie extra verdieping zoekt en heeft een aparte track voor voorgangers.

The Justice Conference wordt georganiseerd door Tear in partnerschap met Compassion, IJM, ChristenUnie, 24-7 Prayer NL, Micha Nederland, Stichting Present, Christelijke Hogeschool Ede, Civic Engagement Alliance, EO, Hogeschool Viaa, New Wine, Light for the World en ZOA.