Vier kerst met Sela

Voorthuizen, Recreatiegebied Zeumeren, vrijdag 22 december 2017, 16:00 - 18:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Alie Bouwman
Aan de vooravond van Kerst zingen over Pasen...Sela! Fijn dat we er bij mochten zijn, er is nog zoveel te zeggen. maar soms zeggen woorden niet genoeg. Duizendmaal dank allemaal.
Gertrude
Prachtige middag gehad met Selah. Had het niet willen missen,
Jansen
Zo ongelooflijk mooi, fijne sfeer en genoten van het prachtige concert, bedankt iedereen van Sela en in het bijzonder Kinga!
John
Zoals altijd bij SELA mooi programma goede sfeer, mooi prachtig oprecht! KINGA WIJ zullen je missen geniet van je gezin en allen die je lief zijn! dit optreden van KINGA heeft MIJ ook zeker emotioneel aangegrepen!Net zoals maarten in zijn berichtje aangaf!
Marius
Het was ontroerend, we zullen Kinga gaan missen! Kinga, veel sterkte
José En Onno
We hebben genoten. Fijn dat Kinga er was en het afscheid doet zeer maar we weten in Wiens handen Kinga rust. Sela bedankt voor deze mooie en bijzondere middag/avond.
Maarten Braat, Delfgauw
Prachtig concert. Ook de nieuwe liederen kwamen aan. Paar keer een traantje weg moeten slikken, Kinga ik kan jouw lijden niet wegnemen maar wel met jou God blijven prijzen dwars door alle pijn, moeite en verdriet heen. Fijn dat je ondanks alles er bij kon zijn. We zullen je missen als gezicht van Sela. Ik wens je Gods krachttoer samen met je man en kinderen, de bandleden en allen die je zo na aan het hart liggen.
Lucie En Jan Van Vliet, Enkhuize
Geweldig mooi programma op een prachtige locatie met ook nog eens alleszins redelijk weer. Ontzettend jammer dat Kinga haar stem kwijt is tijdens haar afscheidsoptredens. Maar ook woorden vanmiddag kwamen weer aan ! We gaan Kinga ontzettend missen en wensen haar een goede tijd toe met haar man en kinderen en anderen die haar lief zijn.
Christine Alblas
Wat een ontzettend mooi concert. Mooie locatie, goede sfeer, inhoudelijk en alle eer voor God! Zeker fijn dat Kinga er was. Gods zegen voor jullie allemaal!
Martine
Mooi programma! Goede sfeer! Prachtig, oprecht! Wat fijn om hier bij te zijn!

Info

Reserveer op tijd, het aantal kaarten is beperkt.

Hoor de roep uit Bethlehem:

O mensen, kom!

Gods beloofde zoon werd mens.

O mensen, kom!

Dagen worden donkerder, de eerste vrieskou is gemeten. Sela nodigt jou uit om kerst te vieren in het open veld. Samen in de winternacht, een beetje zoals de herders lang geleden. Kom naar Voorthuizen en warm jezelf aan de prachtige boodschap van de Vredevorst die geboren werd.

Sela organiseert deze sfeervolle buitenconcerten om samen met de Vrienden van Sela kerst te vieren. Er zijn vuurkorven, er is warme chocolademelk voor iedereen en op het programma staan veel bekende kerstliederen. Dit zijn tevens de laatste concerten waar Sela samen met Kinga - Deo volente - op het podium zal staan. Omdat veel mensen vragen of het mogelijk is om deze concerten mee te maken zijn er extra kaarten voor bezoekers die (nog) geen Vriend van Sela zijn beschikbaar gemaakt.

De concerten beginnen om 16:00 en 20:30 uur, ze duren ongeveer 70 minuten. Dit zijn concerten met staanplaatsen. Bent u fysiek beperkt, neem dan contact op met de klantenservice.