Vier kerst met Sela

Vrijdag 22 december 2017, 20:30 - 23:00 uur

Voorthuizen, Recreatiegebied Zeumeren

Vier kerst met Sela

Voorthuizen, Recreatiegebied Zeumeren, vrijdag 22 december 2017, 20:30 - 23:00 uur

Reacties van bezoekers

Fam. Hollenberg
Prachtig concert. Met veel emotie gezongen en gesproken. Sela bedankt en Kinga wij wensen je samen met je gezin een goede tijd onder Gods vleugels zijn jullie veilig. Dat draag je ook echt uit in alles.
Marleen
Prachtig concert! Indrukwekkend. Heel veel sterkte en Gods kracht toegewenst Kinga!!
Monique Cameron
Prachtig geen woorden voor
Emilia Willem Niels En Dennis
Heel bijzonder om zo het kerstfeest te mogen beleven in de buitenlucht . Maar ook heel ontroerend om zo afscheid te nemen van Kinga. We wensen Kinga en Sela de vrede van God.
Janneke
Indrukwekkend, aangrijend, bijzonder en ontroerend. Wat een onvergetelijke avond.
Janny Kurvink
Heel mooi en ontroerend
Marleen
Wat heerlijk om met zo veel mensen te zingen over de vrede, die alleen Jezus brengt. Sela, Kinga: bedankt.
Hans En Jenny
Indrukwekkend was het. We hebben nu een keer voor Kinga gezongen. Bedankt lieve Kinga voor jouw inzet,inspiratie en prachtige stem al die jaren.
Annelies
Ontroerend en indrukwekkend! Mooi om te zien hoe de bandleden eenheid met elkaar en met God uitstralen. Bijzonder dat we daar deel van mochten zijn. Dank jullie wel, Sela!
Mat
Erg indrukwekkend! heerlijk gezongen en helaas voor de laatste keer genoten van Kinga.. met een lach en een traan.. bedankt weer allemaal!
Alinda
Prachtig en indrukwekkend!! Bedankt alle leden van Sela en in het bijzonder Kinga!
Linda
Aangrijpend...zo Kinga te zien; juist zó de lof van God te zingen, en zichtbaar uit te zien naar Hem! aangrijpend , de zwakte,het afscheid en toekomst...Toekomst! zo hebben alle woorden en liederen diepere dimensie
Esther
Puur prachtig verstilling indrukwekkend, krachtige woorden van Leven. We zijn ontroerd en dankbaar. Mooie Kinga, we wensen jou en je gezin Zijn allesomvattende Vrede toe, wat draag je de boodschap van je Vader krachtig uit. Dank jullie wel
Hoekstra
Geweldig concert met een lach en een traan.. bedankt sela. . Kinga het ga je goed bedankt voor alles

Info

Reserveer op tijd, het aantal kaarten is beperkt.

Hoor de roep uit Bethlehem:

O mensen, kom!

Gods beloofde zoon werd mens.

O mensen, kom!

Dagen worden donkerder, de eerste vrieskou is gemeten. Sela nodigt jou uit om kerst te vieren in het open veld. Samen in de winternacht, een beetje zoals de herders lang geleden. Kom naar Ridderkerk of Voorthuizen en warm jezelf aan de prachtige boodschap van de Vredevorst die geboren werd.

Sela organiseert deze sfeervolle buitenconcerten om samen met de Vrienden van Sela kerst te vieren. Er zijn vuurkorven, er is warme chocolademelk voor iedereen en op het programma staan veel bekende kerstliederen. Dit zijn tevens de laatste concerten waar Sela samen met Kinga - Deo volente - op het podium zal staan. Omdat veel mensen vragen of het mogelijk is om deze concerten mee te maken zijn er extra kaarten voor bezoekers die (nog) geen Vriend van Sela zijn beschikbaar gemaakt.

De concerten beginnen om 16:00 en 20:30 uur, ze duren ongeveer 70 minuten. Dit zijn concerten met staanplaatsen. Bent u fysiek beperkt, neem dan contact op met de klantenservice.