Dwight Dissels, Pearl Joan en Bigband The Convocation

Barneveld, Bethelkerk, zaterdag 17 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Dwight Dissels & Pearl Joan voor nieuwe data.

Info

2018 is een jubileumjaar voor de Stichting Jongeren Concerten Barneveld. Al 10 jaar organiseert de stichting bijzondere concerten in de Bethelkerk in Barneveld. Er hebben al veel bekende artiesten de revue gepasseerd, waaronder Trinity, Matthijn Buwalda en LEV. Dit jubileumjaar is een reden om eens flink uit te pakken! Met Dwight Dissels, Pearl Joan en Bigband The Convocation belooft het een speciale avond te worden.

Het publiek leerde Dwight Dissels en Pearl Joan voor het eerst kennen van The Voice Of Holland. Dwigt Dissels speelde in 2017 daarnaast de rol van Jezus in The Passion in Leeuwarden. Pearl Joan was al eens eerder te gast in Barneveld, samen met Gospel Boulevard. Nu staan Dwight en Pearl samen op het podium Bigband The Convocation.

Bigband The Convocation is een volledige big band met een waanzinnige line-up, bestaande uit de top van Nederlandse gospelmusici. Deze band brengt het typische spetterende big band geluid ten gehore met een vette gospel flavor! In de afgelopen jaren heeft The Convocation met verschillende nationale en internationale artiesten opgetreden zoals Samuel Lungblahd, Shirma Rouse, Edsilia Rombley en vele anderen. Net als voor deze artiesten worden ook voor het concert in Barneveld nieuwe arrangementen gemaakt zodat u de liedjes van de gastsolisten zult horen zoals u ze nog nooit eerder gehoord heeft! The Convocation bestaat in 2018 tien jaar; reden voor een feestje op 17 februari in Barneveld!