Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 10 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Grote- of St. Laurenskerk in Rotterdam.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.2

Prachtig, intens, vol emotie. Dank!
Marco

Het was weer genieten!
Esther

Erg mooi, zoals gewoonlijk...
andré

Prachtige avond was het , leuk dat je het publiek er bij betrekt Frans!
Anja

Zuiver, puur. Fantastisch!
Ben

Was weer een prachtig concert! Mooi om zo weer met elkaar tot eer van God te mogen zingen. Wat ik eigenlijk ook wel bijzonder vond om te zien hoe beide doventolken zo mooi bijna al dansend alles vertolkten. ( zelfs achterin de kerk ving ik daar nog een glimp van op. )
Tineke

Het was een geweldig concert. We hebben genoten!
Kirstie

Fijn en mooi concert met Liefde gezongen en gebracht
Truus

Voor ons de eerste keer Sela live. We kenden de muziek van cd en uit de kerkdiensten waar we die liederen zingen maar zo, als concert, met vele honderden gelovigen nog veel mooier.
Paul

Het was een geweldige mooie avond, samen zingen tot eer van onze God met zoveel mensen....en de tolken deden het ook super!
magdalena

Het was prachtig en ontroerend, Jezus mijn Verlosser leeft!
Wilma

Prachtig concert! Jezus leeft en geeft vrede in ons hart. @Frans: mooi de aandacht die je geeft aan de kinderen! Je zoekt ze op!
Hilde

Hartverwarmend
Rolien

Het was prachtig geweldig Frans jij nam iedereenmee opsleeptouw en en de twee zangeressen ge weldig die moet jebehouden die zingen echt met uitstraling en de eerste keer zonder Kinga enook de anderen muzikanten zangeressen super maar ook ontroerend ,emotie veel dank tot de volgende keer
Toos Voorberg

Dank lieve mensen van Sela. De eerste keer voor ons zonder Kinga, maar wat geven Joanne en Laura weer een geweldig mooie andere klank aan het geheel! Frans, je bent de gangmaker! Maar nergens wordt het tè. Alles is een heenwijzing naar het werk van onze Zaligmaker. Soli Deo Gloria.
André

Wat hebben we genoten! Wat een prachtige avond. Hoe mooi zijn de verschillende liederen en andere elementen samen gebracht in het programma.. meer diepte in de nieuwe liederen die mijn hart hebben geraakt. Frans de drager van de avond.. op een geweldige manier bijgestaan door de zangers, zangeressen en muzikanten. Ga vooral zo door:-)
Tine

Hele mooie uitvoering. We hebben genoten en ook fijn mee kunnen zingen.
Lianne

Echt een geweldig concert en heel inspirerend! Echt heel ontroerend, hoe de doventolken het concert over brachten aan de mensen die doof of slechthorend zijn. We zaten er tussenin en ze hebben volgens mij echt genoten!
Yvonne

Super prachtig concert! Tot eer van onze Heer!
Karola

Het was een geweldig concert!! Wat hebben jullie zangers, zangeressen en muziekanten een talenten gekregen van de Heer. En wat is het een Feest om zo met elkaar God dankbaar te loven en te prijzen!! God dank!
Dik en Corine

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018