Pasen met Sela - God van leven

Rotterdam, Grote- of St. Laurenskerk, zaterdag 10 maart 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Carla
Het was weer geweldig!!! Nu voor de eerste zonder Kinga (miste haar) maar wat deden de zangeressen het goed, met heel hun hart. Frans heerlijk om met een juichend hart en klappende handen God groot te maken, heerlijk.Hij was in ons midden. Tot de volgende keer.....ga zo door
André
Erg mooi, zoals gewoonlijk...
Ben
Zuiver, puur. Fantastisch!
Kirstie
Het was een geweldig concert. We hebben genoten!
Ineke
Adembenemend gekeken (als horende) naar de gebarentolken. Een extra beleving naast jullie mooie optreden op een prachtlocatie! Hij leeft.
Karola
Super prachtig concert! Tot eer van onze Heer!
Tine
Wat hebben we genoten! Wat een prachtige avond. Hoe mooi zijn de verschillende liederen en andere elementen samen gebracht in het programma.. meer diepte in de nieuwe liederen die mijn hart hebben geraakt. Frans de drager van de avond.. op een geweldige manier bijgestaan door de zangers, zangeressen en muzikanten. Ga vooral zo door:-)
Esther
Het was weer genieten!
Aad Bras
Het was weer geweldig, het geluid, het licht en bovenal het samen zijn in de naam van onze Heere Jezus. En dan de laurenskerk, wat een gebouw, blij dat ze herbouwd is na de oorlog. Sela bedankt, wat een optreden !!!!!!!
Alice
Een prachtige avond! Goed om het paasfeest zo intens te beleven. We missen Kinga... maar Joanne en Laura kunnen ook prachtig zingen. Henk en Alice.
Dik En Corine
Het was een geweldig concert!! Wat hebben jullie zangers, zangeressen en muziekanten een talenten gekregen van de Heer. En wat is het een Feest om zo met elkaar God dankbaar te loven en te prijzen!! God dank!
Anja
Prachtige avond was het , leuk dat je het publiek er bij betrekt Frans!
Wilma
Het was prachtig en ontroerend, Jezus mijn Verlosser leeft!
Marco
Prachtig, intens, vol emotie. Dank!
Paul
Voor ons de eerste keer Sela live. We kenden de muziek van cd en uit de kerkdiensten waar we die liederen zingen maar zo, als concert, met vele honderden gelovigen nog veel mooier.
Toos Voorberg
Het was prachtig geweldig Frans jij nam iedereenmee opsleeptouw en en de twee zangeressen ge weldig die moet jebehouden die zingen echt met uitstraling en de eerste keer zonder Kinga enook de anderen muzikanten zangeressen super maar ook ontroerend ,emotie veel dank tot de volgende keer
Truus
Fijn en mooi concert met Liefde gezongen en gebracht
Lianne
Hele mooie uitvoering. We hebben genoten en ook fijn mee kunnen zingen.
Rolien
Hartverwarmend
Kees V.d. Heiden
Inspirerend en opbouwend. Samen met vrouw en dochters een geweldige avond meegemaakt.

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.