Reserveer nu voor Sons of Korah, New Wine en EO-Jongerendag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 10 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Grote- of St. Laurenskerk in Rotterdam.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.2

Inspirerend en opbouwend. Samen met vrouw en dochters een geweldige avond meegemaakt.
Kees v.d. Heiden

Het was weer geweldig, het geluid, het licht en bovenal het samen zijn in de naam van onze Heere Jezus. En dan de laurenskerk, wat een gebouw, blij dat ze herbouwd is na de oorlog. Sela bedankt, wat een optreden !!!!!!!
Aad Bras

Het was de eerste keer dat ik naar Sela ging. Heel mooi en ontroerend. Ook het samenzang was geweldig.
Marco

Het was prachtig geweldig Frans jij nam iedereenmee opsleeptouw en en de twee zangeressen ge weldig die moet jebehouden die zingen echt met uitstraling en de eerste keer zonder Kinga enook de anderen muzikanten zangeressen super maar ook ontroerend ,emotie veel dank tot de volgende keer
Toos Voorberg

Dank lieve mensen van Sela. De eerste keer voor ons zonder Kinga, maar wat geven Joanne en Laura weer een geweldig mooie andere klank aan het geheel! Frans, je bent de gangmaker! Maar nergens wordt het tè. Alles is een heenwijzing naar het werk van onze Zaligmaker. Soli Deo Gloria.
André

Was weer een prachtig concert! Mooi om zo weer met elkaar tot eer van God te mogen zingen. Wat ik eigenlijk ook wel bijzonder vond om te zien hoe beide doventolken zo mooi bijna al dansend alles vertolkten. ( zelfs achterin de kerk ving ik daar nog een glimp van op. )
Tineke

Hele mooie uitvoering. We hebben genoten en ook fijn mee kunnen zingen.
Lianne

Het was weer geweldig!!! Nu voor de eerste zonder Kinga (miste haar) maar wat deden de zangeressen het goed, met heel hun hart. Frans heerlijk om met een juichend hart en klappende handen God groot te maken, heerlijk.Hij was in ons midden. Tot de volgende keer.....ga zo door
Carla

Echt een geweldig concert en heel inspirerend! Echt heel ontroerend, hoe de doventolken het concert over brachten aan de mensen die doof of slechthorend zijn. We zaten er tussenin en ze hebben volgens mij echt genoten!
Yvonne

Een prachtige avond! Goed om het paasfeest zo intens te beleven. We missen Kinga... maar Joanne en Laura kunnen ook prachtig zingen. Henk en Alice.
Alice

Adembenemend gekeken (als horende) naar de gebarentolken. Een extra beleving naast jullie mooie optreden op een prachtlocatie! Hij leeft.
Ineke

Prachtig concert! Jezus leeft en geeft vrede in ons hart. @Frans: mooi de aandacht die je geeft aan de kinderen! Je zoekt ze op!
Hilde

Wat hebben we genoten! Wat een prachtige avond. Hoe mooi zijn de verschillende liederen en andere elementen samen gebracht in het programma.. meer diepte in de nieuwe liederen die mijn hart hebben geraakt. Frans de drager van de avond.. op een geweldige manier bijgestaan door de zangers, zangeressen en muzikanten. Ga vooral zo door:-)
Tine

Hartverwarmend
Rolien

Super prachtig concert! Tot eer van onze Heer!
Karola

Fantastisch om mee te maken: luisteren en zingen, lofprijzen en aanbidden: JEZUS
Cees en Anke

Zuiver, puur. Fantastisch!
Ben

Het was prachtig en ontroerend, Jezus mijn Verlosser leeft!
Wilma

Het was een geweldig concert!! Wat hebben jullie zangers, zangeressen en muziekanten een talenten gekregen van de Heer. En wat is het een Feest om zo met elkaar God dankbaar te loven en te prijzen!! God dank!
Dik en Corine

Voor ons de eerste keer Sela live. We kenden de muziek van cd en uit de kerkdiensten waar we die liederen zingen maar zo, als concert, met vele honderden gelovigen nog veel mooier.
Paul

EO-Jongerendag 2018 - For King & Country
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018