Reserveer nu voor Sons of Korah, New Wine en EO-Jongerendag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op vrijdag 16 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Grote Kerk in Gorinchem.

Reacties van bezoekers (selectie): 9

Gewoon geweldig.Wat een passie!!
Jilles

Het was een geweldige avond!
Celaine

Heel indrukwekkend. Geweldige muzikanten, zangeressen en zanger.
Peter

Indrukwekkende mooie avond, genoten!
Bert

Fantastisch genoten van de samenzang! Respect voor de 'nieuwe' zangeressen, wat een geluid, prachtig. Bedankt dat jullie je talent inzetten voor Hem.
Martsen

Heel mooi, ik zal er nog lang van nagenieten! Prachtig en bemoedigend dat we in het hart van Gorinchem Hem mogen prijzen en aanbidden!
Nelleke

Het was een prachtige avond! Mooie muziek, prachtige instrumenten en een prachtige kerk! Wat is het prachtig om zo met elkaar het paas evangelie te mogen gedenken!
Ryanne

Fijn zo bij elkaar. Maar het is te netjes, te veel samenzang, te veel liederen van andere, te weinig van Sela zelf dus;), te veel zangers (of het geluid stond te hard)....heel eerlijk, ik ga niet meer en niet was niet m’n eerste keer, maar samen Hem aanbidden is goed!!
Linne

in een woord geweldig om met zoveel mensen God te mogen aanbidden met zingen
marianne

Fijne aanloop naar pasen!
Lieneke

Ontzettend mooie avond was het. Bemoedigd en vertroost weer thuis!
Andrea

Ons jaarlijkse "uitje" waar we altijd erg naar uitkijken. We hebben weer genoten! Muziek, licht, stemmen, programma: alles was een prachtig geheel. De liederen blijven nog lang naklinken in ons, dit weekend! Veel zegen toegewenst!
Marga

Prachtig, we hebben genoten!
Karin

Het was een geweldige avond ter ere van Hem! Sela dank hiervoor! Prachtig gezongen zangers zangeressen muzikanten! Zijn liefde was voelbaar.
Monique

Het was een prachtige waardevolle avond! Voelbaar mee naar Golgotha en daarna richting de opstanding! Alle eer aan HEM! ondanks dat we alleen maar zicht op de zijkant/achterkant hadden;-( Maar daardoor meer gefocust op de liederen!
mathanja

Hele mooie avond...
Willeke

Hartelijk dank voor de mooie avond, een avond tot Gods eer!
Teunie

Het was een geweldige avond! Bedankt zangers en muzikanten (en allen achter de schermen). Wij hebben genoten! Sela; bedankt voor vanavond, maar vooral voor wat jullie maken en doen voor de kerken! Gods zegen
Gerarda

was me eerst keer om sela in het echt te zien super avond gehad
denise

Bedankt! Mooi ook dat jullie de oude hymn 'stricken smitten and afflicted' hebben vertaald, en 'daar is kracht in het bloed' zo mooi hebben vertolkt! De liturgie van de avond vind ik altijd mooi bij jullie, ook omdat er veel verschillende kerkvormen in samen komen. De minuut stilte vind ik altijd erg indrukwekkend en zet me weer stil, écht stil. Soli Deo Gloria. Zo stonden jullie op het podium. :D
Maartje

EO-Jongerendag 2018 - Matt Redman
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018