Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Amersfoort, De Brug, donderdag 19 april 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Tanja
Mooie liederen, prachtige stem. Het was geweldig!!
Ieke
Genoten en geraakt. Zó kwetsbaar en fragiel en tegelijkertijd zó krachtig. Een geloofsheldin en een fantastische zangeres. Heel erg indrukwekkend, prachtige avond.
Ester
Geraakt. Verwonderd. Stilgezet. Tranen. Een lach. Genoten van het moment. Wat een vrouw.
Anita
Dank je wel Kinga,het was prachtig. Emotioneel en mooi te zien en horen,dat je zoveel Kracht hebt. Je bent een geweldige vrouw.
Simone
Genoten, de uitleg bij je liedjes, zegt zoveel meer. Wat een prachtige, krachtige stem heb je Kinga! Dank je wel.
Christiaan
Het was erg mooi!!
Hetty
Het was fantastisch en heel bijzonder! Een prachtige sterke vrouw met een geweldig stemgeluid. Kinga durft zich kwetsbaar opstellen. Voor mij, ook kanker-patiënt, is zij een groot voorbeeld! Een concert om nooit te vergeten! Kinga: ontzettend bedankt!
Rianne
Ik heb genoten van het concert! Haar stem altijd zuiver als een klok en haar persoonlijke verhalen zijn bemoedigend. Ik vond haar persoonlijk nog beter zingen dan dat ze bij Sela deed.
Jannette
Het was fantastisch...kwetsbaar eerlijk en zo liefdevol. Dank Kinga!
Tamara
Intens was het. Zo prachtig, puur en emotioneel. Schitterend gezongen! Een bijzondere herinnering gemaakt!
Corina
Fantastisch optreden. Wat heeft Kinga een prachtige stem. En ook de band speelde heel mooi. Geweldige avond!
Mar
Wat een sterke vrouw. Zo bijzonder, zuiver en puur
Neeltsje
Prachtige selectie van liederen. Ook wat je deelde. Zo mooi om te ervaren dat het er allemaal mag zijn en dat het goed is.
Hortance Diderich
Wat een byzondere avond en wat een getuigenis is Kinga. Kinga hartelijk dank voor deze fantastische avond.
Job
Indrukwekkend, prachtig, warm, krachtig, emotioneel en wat een mooie stem en schitterende en bemoedigende teksten. Onvergetelijke avond!!!!! Blijft een schitterende herinnering!!!
Annelies
Een pareltje
Elien
Heb genoten van je stem Kinga, bedankt!! Ik vond het een fantastische concert!!
John Van Dorresteijn
Wat een bijzondere vrouw, sterk, verdriet, verhalen, verbijstering zo mooi gezongen, blijdschap in het moment.
Hans
"Job, Hetty,Ieke" ben het volkomen eens met jullie! Ik heb nog tegen Kinga gezegt: "Ik zal vóór je bidden!"

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.