Matthew Ward in concert

Haastrecht, Concordia, donderdag 22 maart 2018, 20:15 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Ronald Zoutendijk
Hartverwarmend optreden van Matthew Ward c.s.
Alide
Totaalplaatje klopte helemaal: Matthew als vanouds, backing vocals, muziek, geluid(ook heel belangrijk). Kortom: topavond!
Henk De Ronde
Geweldig mooi concert waarin herinneringen aan vroeger naar boven kwamen. We hebben genoten
Marjon
Geweldig!!!
Peter En Ariƫtte
Een bijzonder concert ook dit keer weer. Vooral de nummers Mansion Builder en Wich way the wind blows deed oude tijden herleven. Prachtig gezongen met Elise en Eveline.
Jaap Van Der Oord
Fantastisch en nog steeds die geweldige stem.

Info

Bij het horen van de naam Matthew Ward gaan de harten van veel muziekliefhebbers sneller kloppen. Want wie wordt er niet geraakt de door 'engelachtige' stem van deze bijzondere zanger?

Ward is een pionier en grondlegger van de hedendaagse christelijke muziek. Het meest bekend is hij geworden door zijn aandeel in het trio 2nd Chapter of Acts waarmee hij samen met zijn 2 zussen wereldfaam maakte met hun unieke sound en close-harmony songs.

Zijn komst in maart naar Nederland is uniek en tekent de band die hij met ons land heeft. Matthew zal samen met een aantal bekende muzikanten zijn songs laten horen in drie theaters. In een intieme setting zingt hij nummers van zijn solo-albums, maar speciaal voor deze tour zal hij ook enkele bekende 2nd Chapter of Acts zingen zoals Easter Song, Mansion Builder en Which way the wind blows.

Hij zal hierin worden bijgestaan door geweldige vocalisten, in de vorm van Elise Mannah en Eveline. Met Henk Doest op piano en Jan-Peter Beijersbergen op gitaar staan deze concerten garant voor een unieke ervaring waarbij de oren op en top muzikaal verwend worden.