Reserveer nu bij TrueTickets!

Op donderdag 24 mei 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Het Kruispunt in Houten.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.7

Prachtig en krachtig. Hoeveel woorden heb ik voor deze reactie eigenlijk? Te weinig om alle emoties te beschrijven die door de zaal denderden. Kinga, je hebt ons vanavond iets heel moois gegeven, iets van jezelf en daar ben ik je echt dankbaar voor!
Matthieu

Samen met vriendin geweest. We hebben genoten. Mooi, krachtig, intiem. ... En wat een mooie vrouw ben je Kinga....
Amanda

Bijzondere avond, bijzondere mooie vrouw met een geweldige stem, humor , ontroerend, puur , krachtig en vol liefde!! Dieke
Dieke

Byzonder mooi gezongen en gedoseerd gespeeld. Mooie arangementen. Petje af.
Rene

Mijn man en ik hebben genoten van je prachtige stem! We waren onder de indruk van je verhaal. Wat een sterke vrouw is ze! Onze zegen heb je Kingá!!
Vena

Wow, prachtige stem, prachtige dame en al vele jaren een lieve vriendin. Ik kan alleen maar trots zijn. Een super mooi, intieme en emotionele avond met zo nu en dan de ondeugende Kinga die wij kennen. Trots!
Corina

Ontroerend kwetsbaar en eerlijk en toch zo sterk! We hebben van je genoten Kinga en van je muzikanten. Liefs
Klaas en Bea

Geweldig. Ontroerend en spetterend. Wat een plezier werd er beleefd op het podium!
Chris

Je liep het podium op en toen begon je te zingen: tranen sprongen in mijn ogen. Wat een stem, kippenvel. Een emotionele avond, goed om eens stil te staan bij mezelf, mijn leven, mijn gezondheid. Dankbaarheid, respect, bewondering, kwetsbaarheid zijn een paar woorden die bij me naar boven komen terugkijkend op deze geweldige avond. Kinga, ik wens je nog heel veel mooie geluksmomenten toe. Dankjewel voor deze hele bijzondere avond. Wat een geluk dat ik daar bij mocht zijn.
Saskia

Enorm onder de indruk van deze bijzondere avond. Wat een mooi mens, wat een vakvrouw....! Zo muzikaal, zo puur, zo recht je hart in! Dank voor zoveel mooie momenten.
Eline

Ik vond het zo indrukwekkend en onbeschrijflijk mooi! Om heel stil van te worden. Kinga, wat was je puur en kwetsbaar, maar tegelijkertijd ook zo krachtig. ?? Een voorbeeld!
Alie

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018