Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.
Of dit van toepassing is, vindt u op de reserveringspagina van het desbetreffende evenement.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Houten, Het Kruispunt, donderdag 24 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Eline
Enorm onder de indruk van deze bijzondere avond. Wat een mooi mens, wat een vakvrouw....! Zo muzikaal, zo puur, zo recht je hart in! Dank voor zoveel mooie momenten.
Dieke
Bijzondere avond, bijzondere mooie vrouw met een geweldige stem, humor , ontroerend, puur , krachtig en vol liefde!! Dieke
Vena
Mijn man en ik hebben genoten van je prachtige stem! We waren onder de indruk van je verhaal. Wat een sterke vrouw is ze! Onze zegen heb je Kingá!!
Chris
Geweldig. Ontroerend en spetterend. Wat een plezier werd er beleefd op het podium!
Matthieu
Prachtig en krachtig. Hoeveel woorden heb ik voor deze reactie eigenlijk? Te weinig om alle emoties te beschrijven die door de zaal denderden. Kinga, je hebt ons vanavond iets heel moois gegeven, iets van jezelf en daar ben ik je echt dankbaar voor!
Saskia
Je liep het podium op en toen begon je te zingen: tranen sprongen in mijn ogen. Wat een stem, kippenvel. Een emotionele avond, goed om eens stil te staan bij mezelf, mijn leven, mijn gezondheid. Dankbaarheid, respect, bewondering, kwetsbaarheid zijn een paar woorden die bij me naar boven komen terugkijkend op deze geweldige avond. Kinga, ik wens je nog heel veel mooie geluksmomenten toe. Dankjewel voor deze hele bijzondere avond. Wat een geluk dat ik daar bij mocht zijn.
Alie
Ik vond het zo indrukwekkend en onbeschrijflijk mooi! Om heel stil van te worden. Kinga, wat was je puur en kwetsbaar, maar tegelijkertijd ook zo krachtig. ?? Een voorbeeld!
Amanda
Samen met vriendin geweest. We hebben genoten. Mooi, krachtig, intiem. ... En wat een mooie vrouw ben je Kinga....
Rene
Byzonder mooi gezongen en gedoseerd gespeeld. Mooie arangementen. Petje af.
Corina
Wow, prachtige stem, prachtige dame en al vele jaren een lieve vriendin. Ik kan alleen maar trots zijn. Een super mooi, intieme en emotionele avond met zo nu en dan de ondeugende Kinga die wij kennen. Trots!
Klaas En Bea
Ontroerend kwetsbaar en eerlijk en toch zo sterk! We hebben van je genoten Kinga en van je muzikanten. Liefs

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.