Sons of Korah: The Break of Day

Zaterdag 26 mei 2018, 19:15 - 21:30 uur

Katwijk, Nieuwe Kerk

Sons of Korah: The Break of Day

Katwijk, Nieuwe Kerk, zaterdag 26 mei 2018, 19:15 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Wilma
Prachtig concert, dat je de psalmen zo kan laten leven in deze tijd!!! We hebben hier van genoten, heel bijzonder om het mee te maken!!!
Hugo Van Der Plas
Geweldig concert. De oude psalmen op een prachtige manier muzikaal verwoord. Heb nu al 3 keer een concert bijgewoond maar het blijft steeds schitterend
Arie
Het was een erg mooi concert alleen had het volume wel wat minder gemogen
Cees En Anke Brink
Buitengewoon goed. Mooi dat ze de Psalmen letterlijk volgen. De koppeling met het boek Openbaringen vonden we erg goed. Bijzonder hoe ze de woorden en de muziek combineren; ze dragen elkaar. Maakt niet uit wanneer ze weer terugkomen - het liefst zo snel mogelijk - maar we gaan weer! Supergaaf
Marianne
Mijn 4e concert van Sons of Korah... en ze worden steeds beter !! Een geweldige avond waarin Gods Woord centraal staat.
Bastiaan
Mooi en fijn concert. Prachtig schouwspel om te maken, een grote diversiteit aan indrukken vanuit de psalmen. Volgende keer zeker weer van de partij.
Corrine
Het was een bijzonder concert, erg mooi om mee te maken!!
Gj& Gerrie
Wat was het weer top!! Blijft gewoon altijd kippevel en bemoedigend.wat kunnen ze de instrumenten ook fantastisch bespelen!God heeft ze ook daarin zeer gezegend ! En Anne...wát een stem!!! Vond wel het geluid iets minder deze x
Koos
Mooi, indrukwekkend concert.Harmonieus in samenwerking zang en muziek. Zangeres en haar naaste begeleider op gitaar was perfect op elkaar ingespeeld. Drummer zijn solo was grappig en indrukwekkend. Leadzanger buitengewoon in zang en optreden. Tot volgend concert van de Sons of Korah

Info

Sons of Korah is een uniek muzikaal project; de band speelt alleen psalmen en weet op geheel eigen wijze de sfeer van de eeuwen oude liederen in muziek te vangen. Invloeden uit Zuid-Afrikaanse ritmes, oosterse muziek, oude Keltische liederen en moderne folk zijn in hun psalmen terug te vinden. In mei komt de Australische band Sons of Korah terug naar Europa.

Na 5 concerten in Duitsland reizen ze door naar Nederland. Deze vierde Nederlandse tour vertelt de band een bijzonder verhaal met het tourthema ‘The Break of Day’.

Met de psalmen als decor nemen ze je mee op een reis van de laatste pagina’s uit de bijbel tot de lofzang op de vernieuwde aarde. Het laatste hoofdstuk van de geschiedenis waarin Gods kracht voor iedereen zichtbaar wordt. De voorgelezen bijbelteksten worden omlijst met psalmen die dezelfde boodschap brengen: Gods uiteindelijke overwinning en het aanbreken van een nieuw begin... The Break of Day.

Voorprogramma en eindtijd
Anna Waters (nieuwe zangeres van de band) zal een kort voorprogramma verzorgen. De verwachte eindtijd van het concert is 21.45 uur. Er is een pauze. Het betreft een concert met zitplaatsen.

  • Goed om te weten:
  • Dit evenement vindt binnen een week plaats; u kunt nog steeds reserveren, maar niet meer annuleren
  • U betaalt via automatische incasso en de servicekosten zijn inclusief
  • Na het reserveren versturen we een bevestiging per email
  • Een week voor het evenement ontvangt u een e-ticket per email