Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Kinga Ban: Wat fluistert vandaag?

Alphen aan den Rijn, Adventskerk, zaterdag 26 mei 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Chris
Zo puur en zo zuiver. De cd gaat op repeat Kinga. Dankjewel voor je openheid en een fantastische avond.
Michel
Prachtig qua sfeer en entourage. Mooi.. klein.. ingetogen. Kippenvel van de éérste tot de láátste minuut. Fijne nuances golvend tussen een lach en een traan. Diep respect voor de lieve, mooie vrouw die Kinga is.. en haar diepe en immense verdriet door haar muziek om weet te zetten naar kracht.. en doorzetten.. en de "waarom vraag" ombuigt naar hoop tegen alles in.
Renate
Heel mooi, gevoelig, open, eerlijk, ernstig en luchtig tegelijk. Wat een prachtige stem en muzikaal ook bijzonder mooi!
Maria
Ontroerend mooi. Wat bijzonder om te zien hoe God kracht geeft aan gelovigen die zich zwak weten in eigen kracht. Daar worden we stil van.
Trudy
Zo ontroerend, Kanga wist me weer te raken met haar prachtige stem en haar lieve uitstraling met zo krachtig geloof.
Hetty
Het was een geweldige muzikale avond, wat heeft Kinga een prachtig heldere stem en wat een warmte en positiviteit straalt ze uit, bewonderenswaardig. Het was een heel mooie inspirerende avond in Alphen.
Nick
Dat maak je niet vaak meer mee: live beter dan op de (uitstekende) cd. En een extra compliment voor beide muzikanten; zelden een gezelschap gehoord dat zo ontzettend hecht en muzikaal speelde als gisteravond.
Teunie
Ontroerend!! Wat een prachtige, krachtige, muzikale vrouw! Ze heeft me geraakt.....
Jannieka
Vraagtekens moeten uitroeptekens zijn ????????
Anneke
Mijn lieve zus en ik hebben enorm genoten van, Kinga haar prachtige liederen. Zo mooi gezongen ontroerend om mee te mogen maken.
Gerjanne
Indrukwekkend, poëtisch en zo mooi gezongen. Kinga liet het concert van lichtvoetig naar serieus en weer terug gaan, heel knap. Ik was stil, blij en ontroerd tegelijk.
Ina
Heel mooi en bijzonder concert, waarin een afscheid doorklonk,en ook voelbaar was. Heel ontroerend.
Gerda
Prachtige avond , wordt je stil van ! Geen zorgen voor morgen , leef vandaag !
Martijn
Schitterend concert met prachtige liederen, heerlijke melodieën en teksten die je aan het denken zetten én je tot in het diepst beroeren. Heel veel sterkte voor Kinga en haar gezin!
Margien
Prachtig, ontroerend, bemoedigend! Wat een prachtige stem en wat een muzikaal talent! Genoten van dit concert van Kinga in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn.
Marian
Prachtig concert. We hebben genoten, zo mooi, zo ontroerend. Wat een sterke vrouw! Wat een getuigenis. Dank Kinga voor wie je bent.
Mirjam
Een zeer mooi concert Wat een moed en kracht heeft Zij zeer emotioneel .
Machteld
Heel mooi indrukwekkend. Hier word je stil van....

Info

Kinga heeft een stem gekregen waarmee ze iets moois mag doen. En dat is wat ze wil doen: zingen en delen vanuit haar hart! In de afgelopen jaren heeft Kinga ontzettend veel geleerd en ontvangen van de mensen om haar heen. Leven vanuit geloof, de liefde van haar dierbaren, de vreugde van de mensen die haar liederen beluisteren. Tijdens dit concert wil Kinga deze ervaringen delen met jou.

Ze neemt je mee langs de liedjes die haar dierbaar zijn. Het is een programma met bekende liederen die Kinga op het lijf zijn geschreven. Naast bekend werk word je ook verrast met liedjes van haar nieuwe album 'Vandaag', dat op 15 maart verscheen. Op 'Vandaag' zingt Kinga persoonlijke liedjes, klein uitgevoerd, over lijden, moederliefde, hoop en een wereld die kleiner wordt.

Het programma kent geen pauze, en duurt ongeveer 75 minuten.