Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 21 april 2018, aanvang 15:30 uur. Locatie: Immanuelkerk in Barendrecht.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.8

Dank je Kinga voor deze mooie middag.Zulke kwetsbare liedjes waarbij ik het niet droog hield.Jezus kracht en liefde voor jou en fam.
Anneke

Wat een bijzonder en intiem concert op zaterdagmiddag. Blij dat ik erbij was met mijn dochter! We hielden het af en toe niet droog. Dank Kinga voor je kwetsbaarheid en openheid. We bidden voor jou en je familie!
Corine

Prachtig, ontroerend concert. De liedjes kwamen echt binnen. Bijzonder om bij te zijn. Dank je wel Kinga!
Sanne

Het was in een woord Prachtig. Wat een stem, wat een geloof
Monique

Wat was het een bijzonder ontroerend concert! Wat een kracht en moed klonk door jou heen. Het geloof in Hem geeft kracht en moed! Ik wens je veel sterkte in alles en ik bidt voor jou en je familie.
Arda

Fantastisch!! Wat een kracht en geloof! Wij hebben ons er aan kunnen laven: dank Kinga en dank God!!
Ineke

Puur en mooi en doordat de liedjes klein en intiem Gezongen werd klonk het echt heel dichtbij en beland in je hart. Bedankt Kinga voor je kwetsbaarheid en wie je bent.
Charmaine

Ontroerend mooi! De kracht van kwetsbaarheid klonk door alles heen.
Iris

Hallo Kinga Kwam behoorlijk binnen, wat stel je je kwetsbaar en afhankelijk van de Ene op. Veel mooie momenten van hoop en vertrouwen. Fijn dat ik deze dag mocht vieren met man, docter en kleindochter. Mijn Godsgeschenk na mijn ziekte . Jij en je gezin veel zegen en nabijheid en vertrouwen toegewenst
Thea

Geweldig,ontroerend mooi om Gods kracht door Kinga te ervaren
Coby

Dag Kinga Jouw optreden heeft mij diep ontroerd. Terug nieuwe moed gegeven .Dank voor het signeren .... heerlijk zingen . We waren de mensen uit Belgie....en geven je woorden van Gods liefde door Roos Guido
Roos

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018