NederlandsContact

Kerst bij Joke Buis 2018

Zaterdag 8 december 2018, 20:00 - 22:30 uur

Zwolle, Opstandingskerk

Kerst bij Joke Buis 2018

Zwolle, Opstandingskerk, zaterdag 8 december 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Magriet
Geweldig. Ik vind het heerlijk dat je kunt meezingen
Jan E
Programma geweldig . Locatie minder. Bijv. Oude kerk sugestie Zuiderkerk
Marrieke
We vonden het erg mooi en hebben genoten ook van de meezingers . Na de pauze vonden wij het mooier dan vorig jaar Locatie niet zo geweldig !
Maranco
Fijne avond in Zwolle. Genoten van de liederen, muziek en de verhalen. Klein puntje: de luisterliederen waren niet altijd goed te verstaan.
Edwin Van Dijk
Vonden het meer een kinderprogramma. Hadden meer liederen verwacht die ze zelf geschreven had. Veel ruimte om haar eigen project naar de voorgrond te brengen.
Jan
Prima avond, tweede keer kerstconcert bijgewoond, maar dat is ook genoeg! Locatie niet gezellig

Info

Na uitverkochte concerten en enthousiaste reacties op de kerstconcerten in 2017, keert 'Kerst bij Joke Buis' terug in 2018. Kom tijdens één van de 6 concerten in december samen genieten van prachtige kerstklassiekers, intieme luisterliedjes en persoonlijke verhalen van Joke in een ouderwets gezellige setting.

Wat kun je muzikaal verwachten?
Tijdens 'Kerst bij Joke' komen niet alleen de hertaalde kerstliederen van het album "Kerst bij Joke" voorbij, maar ook ‘kleine liedjes’ om stil van te worden. Samen met bekende kerstklassiekers om met elkaar te zingen vormen ze de rode draad van het programma.

Gezelligheid
Joke vertelt: "Ik vind het belangrijk dat de kerstboodschap tijdens ‘Kerst bij Joke’ dichtbij komt. Juist om die reden hebben we ervoor gekozen om ‘oude’, bekende en minder bekende kerstliederen te hertalen en in hun nieuwe, frisse vorm opnieuw te presenteren. De sfeer tijdens de concerten is ontspannen en gezellig, echt even een ouderwets ‘avondje uit’, waarbij mensen zich echt thuis kunnen voelen. Ik vind het leuk om in die setting mijn eigen persoonlijke verhalen over Kerst te delen en zo samen te genieten van een prachtige avond in de aanloop naar het kerstfeest".

Enkele bezoekersreacties op 'Kerst bij Joke' 2017:

We hebben enorm genoten, het was heel mooi, ook dat de liederen in een mooi Nederlands jasje gegoten zijn. Jullie speelden heel ontspannen met elkaar en hebben een fijne atmosfeer gecreëerd (de humor was ook leuk). De verhalen tussendoor vond ik ook erg mooi, het gaf duidelijk aan waar kerst om draait en gaf het geheel een persoonlijke tint. - Johanna

Wij hebben vrienden meegenomen en we waren allemaal verrast, Joke is erg toegankelijk naar mensen toe en dat maakt dat je je er thuis voelt - Ina

Heerlijke en mooie Nederlandstalige liederen met een goede en veelzijdige band erachter. Humor, gezelligheid, sfeer en samenzang en zelfs aanbidding. God alle eer! - Oswald


  • Goed om te weten:
  • Dit evenement vindt binnen een week plaats; u kunt nog steeds reserveren, maar niet meer annuleren
  • U betaalt via automatische incasso en de servicekosten zijn inclusief
  • Na het reserveren versturen we een bevestiging per email
  • Een week voor het evenement ontvangt u een e-ticket per email