Martin Brand en Henk Doest: Steekje Los? (theatervoorstelling)

Arnhem, Theater de Leeuw, vrijdag 30 november 2018, 20:15 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Henrike En Eline
Het was een heerlijke avond, met een lach en een traan... In tijden niet zo enorm gelachen! Improviseren dat kunnen Martin en Henk! Erg gaaf! Zo mooi dat humor en serieus zijn elkaar in rap tempo kunnen afwisselen. Geraakt door het lied ‘mijn jezus’, zo mooi gezongen! Nogmaals dank voor deze heerlijke avond!
Huib
Een mooie inhoudvolle avond. Met een knipoog kijken naar de ingewikkeldheid/complexiteit van ons bestaan.

Info

Martin Brand en Henk Doest presenteren dit najaar hun eerste duo-voorstelling: ‘Steekje los?’. De muzikale theatermakkers zijn inmiddels met volle overgave aan hun welverdiende midlife-crisis begonnen. Ze bleken er aanleg voor te hebben.

Dat moest in het geval van Brand en Doest wel leiden tot een dolle rit vol prachtige nieuwe liedjes, typetjes, hilarische bespiegelingen en onnavolgbare gedachtekronkels. Over geloof en twijfel, springen, zingen, jonge vader zijn en een oude hebben. Over aftakelen en weer opleven. Na de succesvolle theatertours Hollandsche Nieuwe en Piekfijn in 2017 weet je wat je van deze mannen kunt verwachten. Of toch niet?

De voorstellingen gelden tevens als presentatiemoment van het nieuwe album van Martin Brand, waarvan Henk Doest producer is.

De verwachte eindtijd van de voorstelling is 22.45 uur, halverwege is er een pauze.