Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Kinga Bán: U weet het toch?

Amersfoort, De Brug, zaterdag 17 november 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Margreet
Fantastisch! Prachtige muziek en wat een stem! Ontroerd, geraakt maar ook bemoedigd!
Ellen
Ontroerend mooi concert van de ernstig zieke Kinga Ban gisteravond. Ze zong en vertelde: "Als mijn geluk stopt, gaat God's goedheid door . Ik ben niet sterk of snel, maar de armen die mij dragen zijn dat wel. De stilte hier geeft me het gevoel dat u me hoort. Jezus in elkaar zien, misschien is dát wel Zijn kerk bouwen". Ze sloot het concert af met "Ik neem nu afscheid, maar niet voor lang". Petrus hoorde die woorden en toch....zij, wij? Heel dicht bij Hem waren we allemaal, zijn we nog!
Christiaan
Het was weer een mooi optreden!!!
Linda En Elza
Een hele fijne avond. Genoten van de muziek en de liedjes die Kinga zingt
Bijtje En Bijtje (senior)
Een prachtig concert, zo mooi en bemoedigend! Kinga en je muzikale begeleiders bedankt, wij hebben genoten. Wat hebben we een geweldige Hemelse Vader, Hem dank en lof.
Annet
Heel indrukwekkend programma, prachtige liederen en ook muzikaal heel mooi. Het was een programma wat veel mensen heeft geraakt! Fantastisch dat Kinga hier nog de kracht voor heeft om dit met ons te delen. Sterkte Kinga, wij bidden voor je.
Marretje Bakker
Adembenemend
Theo&Ria Van Der Ven
Wij vonden het práchtig en erg ontroerend!! Veel bewondering voor Kinga dat ze dit allemaal kan en doet Ook de muziek was heel mooi
Truus En Albert
We zijn zeer onder de indruk van Gods genade die we merkten tijdens het optreden van Kinga en de muziek. De liederen en verhaal over Petrus geven ons hoop. Heel erg bedankt voor de mooie bemoediging.
Betsy
Ontroerend en indrukwekkend. Een moedige vrouw die kracht uitstraalt door zich kwetsbaar op te stellen. Een levend getuigenis van wat de vervulling met de Heilige Geest teweegbrengt. Je voelt dat ze heel dicht bij God staat.
Lydia
Zo ontroerend mooi was het ook vanavond weer. De kwetsbaarheid die Kinga laat zien op het podium raakt me keer op keer en tjonge wat een muzikaal talent heeft zij maar ook haar mede muzikanten, een genot om naar te luisteren. Het is dat 10 het hoogste cijfer is wat ik kan geven anders had de avond nog veel hoger gescoord,ik geniet nog even heerlijk na :-)
Marjoleine
Prachtig, breekbaar. Zeer ontroerend ook. We hebben genoten en Petrus in ons hart gesloten. Kinga we hebben veel respect voor je dat je dit allemaal doet. Liefdevol en beeldend. We zagen de ogen van Jezus voor ons, toen Hij Petrus aankeek. Die ogen hebben wij allemaal nodig!
Marieke
Ontroerend mooi! Zo Gods Kracht te ervaren door zwakheid en kwetsbaarheid heen! Zo dapper durven delen en daardoor mensen diep rakend! Dank je wel Kinga en dank je wel band die zo mooi speelde!
Regina
Het was prachtig,ontroerend en mooi.
Marjo
Ontroerend mooi! Wat een getuigenis! God’s kracht wordt zichtbaar in zwakheid. Wat een prachtige stem en een fantastische band.
Piet
Geweldige avond gehad. Wat een prachtig stem. Wat een wilskracht! Bedankt Kinga. Sterkte!
Elise
Dank je wel, lieve Kinga en mannen voor het indrukwekkende concert vanavond. Ben er nog stil van en je hebt weer veel om over na te denken gegeven. Een zin blijft maar hangen en ik hoop nog te ontdekken wat ik er mee moet doen: Kom, en maak mijn woorden waar!
Theo
Het was weer geweldig wat heben we weer genoten van een geweldige avond. Emotie ontroerend alles zat er in wat je met zingen allemaal kan doen. Geweldig zoals kinga zingt respect.
Anita
Mooi dat lied van Herman van Veen er in verwerkt!
Mattinda
Indrukwekkend mooi, ontroerend en persoonlijk! Ze is zo puur!

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.