Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.
Of dit van toepassing is, vindt u op de reserveringspagina van het desbetreffende evenement.

Reni & Elisa Krijgsman: Immanuel

Garderen, Gereformeerde Kerk, zondag 16 december 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Betsy
Het was een als een warm bad erg van genoten heel gezellig en intiem
Marc.
Het was een gezellig en intiem kerstconcert. vooral de mix van samen zingen en de leuke liedjes die Reni en Elisa hadden geschreven voor kerst was geweldig. Dat we na het concert ook met hen lekker konden nakletsen was helemaal super! heel erg genoten.
Miranda
Heerlijke avond gehad! Prachtige muziek en fijne sfeer.

Info

Kerst: warmte, licht, intimiteit, gezelligheid, samen zingen. Allemaal ingrediënten die herkenbaar zullen zijn tijdens een kerstconcert van Reni en Elisa onder de naam “Immanuel”.

Reni en Elisa zullen je meenemen in een intieme sfeer van luisteren naar prachtige liederen van hun kerstalbum “Immanuel”, die zij in december 2017 hebben uitgebracht en het samen zingen van bekende kerstliederen die ons vertellen en ons eraan herinneren dat God een God van relatie is, altijd op zoek naar ons, altijd bij ons. Immanuel, God altijd met ons.

Het zal een mooie, hartverwarmende, intieme avond worden, waarbij de muziek, de warme sfeer en ambiance een geweldige bijdrage zullen leveren. De avond zal in kerstsfeer worden afgesloten door, onder het genot van koffie of warme chocolademelk met heerlijke kerstlekkernijen, samen met Reni en Elisa na te genieten.