Kinga Bán: U weet het toch?

Zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Zwijndrecht, Maranathakerk

Kinga Bán: U weet het toch?

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Lianne
Ontroeren! Geraakt door haar pachtige stem en muziek, diepe teksten! Veilig bij God in vreugde én lijden!
Dorimieke
Zo ontroerend mooi! Wat een getuigenis. Woorden van liefde, moed en kracht - door Kinga gezongen en gezegd- spreken tot je hart. Dichtbij God geweest. Dankjewel Kinga, voor je moed en het (willen) uitdelen van pure kwetsbare liefde voor & van God.
Monique
Het was prachtig Kinga. Je bent een voorbeeld voor velen. Ik bewonder je erg. Mijn man André en ik hebben intens genoten.
Ineke
Zo bijzonder nog mooier dat de eerste keer in Gouda. Dubbel genoten. Wat een talenten heeft Kinga gekregen.
Bart
Was Super volop genoten gave teksten
Meina
Ontroerend echt en eerlijk! Zo is God! Door Kinga heen komt Hij dichtbij je hart! Ook in lijden en verdriet zoveel hoop en troost! En inspiratie om te Léven!
Joanne
Wauw wat een rake zang, inspirerende teksten en sterke muzikanten. Genoten!
Hans
Super mooi concert ,wat een stem!!!!en wat een getuigenis
Anita
Prachtig Kinga vertelt en zingt op een boeiende manier over Petrus. Na 3 keer het concert bijgewoond te hebben ontdek ik nog steeds nieuwe dingen. Een aanrader mooie avond. Ga zeker met Kinga vissen.
Brenda
Het was fantastisch! God aanwezig!
Petra
Prachtige avond gehad, zo inspirerend om steeds de link met Petrus te maken. Heel bijzonder!
A.J.
Emotioneel..sterk...inlevend. Heel bijzonder dat ze "ons" zo sterk heeft bemoedigd met woord en zang. Waardevol, liefdevol aandenken.
Joop Steenhuis
Vanavond Petrus gezien. wat een getuigenis van onze Heer en Heiland en wat een vertrouwen van Kinga. ik ben er helemaal stil van. ben oh zo blij naar haar geweest te zijn.
Stephan
Zo mooi hoe God door haar Zijn verhaal verteld! Gezongen in liefde! Ik en mijn vrouwen danken haar voor deze prachtig gezegende avond!
Andre
Ik ben geraakt door het concert. Erg mooi
Brenda
Geweldig,bijzonder en emotioneel. Wat een kracht heeft die vrouw.. en zo bijzonder dat ze dit nog mag en kan doen. We hebben echt genoten.
Annemieke
Prachtig en inspirerend concert. Met prachtige liederen. Kinga is niet bang om haar kwetsbaarheid te tonen. In één woord geweldig.
Margit
Dankbaar dat Kinga nog steeds zingen kan!
Suus
Het was prachtig! Zo echt, kwetsbaar, en intiem. En vooral inspirerend. Zowel Kinga als Petrus. Mijn broer en ik zijn er beide nog steeds ondersteboven van. En vergeet de muzikanten niet. Dankbaar dat ik hierbij mocht zijn.
Rianne
Geweldig programma. Geweldige muzikanten. Ontroerend. Raak.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.