Kinga Bán: U weet het toch?

Zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Zwijndrecht, Maranathakerk

Kinga Bán: U weet het toch?

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 9 februari 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Suus
Het was prachtig! Zo echt, kwetsbaar, en intiem. En vooral inspirerend. Zowel Kinga als Petrus. Mijn broer en ik zijn er beide nog steeds ondersteboven van. En vergeet de muzikanten niet. Dankbaar dat ik hierbij mocht zijn.
Cindy
Wat een krachtige vrouw! Heel bijzonder hoe zij gedragen wordt door de Heer! Wat een stem, prachtig. Live of cd ik heb geen verschil gehoord qua zuiverheid ❤️
Monique
Het was prachtig Kinga. Je bent een voorbeeld voor velen. Ik bewonder je erg. Mijn man André en ik hebben intens genoten.
Brenda
Geweldig,bijzonder en emotioneel. Wat een kracht heeft die vrouw.. en zo bijzonder dat ze dit nog mag en kan doen. We hebben echt genoten.
Rudi
Geweldige programa en wat straalt ze de liefde van Jezus uit
Marianne
Prachtige avond waar de kracht en getuigenis voelbaar was.
Annet
Wat een mooie avond. Wat bijzonder dat ze nog zo kan zing zo ziek en toch nog zing het komt echt uit haar hart zonder de Heere kan ze dat niet.
Stephan
Zo mooi hoe God door haar Zijn verhaal verteld! Gezongen in liefde! Ik en mijn vrouwen danken haar voor deze prachtig gezegende avond!
Dorimieke
Zo ontroerend mooi! Wat een getuigenis. Woorden van liefde, moed en kracht - door Kinga gezongen en gezegd- spreken tot je hart. Dichtbij God geweest. Dankjewel Kinga, voor je moed en het (willen) uitdelen van pure kwetsbare liefde voor & van God.
Andre
Ik ben geraakt door het concert. Erg mooi
Rianne
Geweldig programma. Geweldige muzikanten. Ontroerend. Raak.
Jan
Een prachtige avond gehad. Ben erg onder de indruk van haar doorzettingsvermogen en drive om God te dienen met haar lied.
Brenda
Het was fantastisch! God aanwezig!
Ineke
Zo bijzonder nog mooier dat de eerste keer in Gouda. Dubbel genoten. Wat een talenten heeft Kinga gekregen.
Dineke
Prachtig programma, Kinga inspireerde en inspireert nog steeds. Ik ben blij geworden van het concert, het heeft me weer op twee benen gezet. Geniet van elke dag en heb elkaar lief, zoals de Here Jezus ons heeft liefgehad. Kinga samen met de band; een geweldige formule.
Petra
Prachtige avond gehad, zo inspirerend om steeds de link met Petrus te maken. Heel bijzonder!
Bianca
Biancakoster123@gmail.com Wat ben ik (aan)geraakt door Kinga en haar fantastische muzikanten. Zo breekbaar zag ze eruit en tegelijkertijd is ze zo vol kracht, geloof en vertrouwen. Wat ben ik dankbaar dat ik haar heb gezien en gehoord????
Joanne
Wauw wat een rake zang, inspirerende teksten en sterke muzikanten. Genoten!
Margit
Dankbaar dat Kinga nog steeds zingen kan!
Suzanna
Wat ontzettend bijzonder en ontroerend. Kinga en haar teksten xijn een enorme getuigenis van Jezus.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als "Wat hou ik van uw huis", "Vandaag" en "Ik zal er zijn", die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak "U weet toch dat ik van u hou?" Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: "Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs."

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.