Kinga Bán: U weet het toch?

Zwolle, Opstandingskerk, zaterdag 23 maart 2019, 20:00 - 21:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kinga Bán voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Josine
Wat een mooi, ontroerend, aangrijpend en emotioneel concert van Kinga Bán in Zwolle. Ik mocht dit samen beleven met twee goede vriendinnen waar ik in korte tijd veel lief en leed mee heb gedeeld. Wat maakte het nu meer dan bijzonder om dit samen te mogen zien en ervaren. Zo nu en dan pakte we elkaar vast, omdat het ons raakte en we steun zochten bij elkaar. Veel woorden hebben we niet nodig. Een knuffel zegt meer dan genoeg. Dank je wel Kinga, voor je woorden, je prachtige stem door God gegeven om mensen samen te brengen in geloof. Ben zeer blij dat ik deze kaartjes had gewonnen en erbij kon zijn
Maartje
Indrukwekkend! Zo mooi!
Nynke
Het was ontroerend en intens. Een heel bijzonder getuigenis van een sterke vrouw met een groot vertrouwen op God. En ik ben fan van haar mooie stem! Ik bid haar en haar gezin heel veel zegen en sterkte toe.
Henk
Deze dag begon zo donker, in de prille ochtenduren overleed een dierbare. Toch waren we vanavond bij jou Kinga. Wat hebben wij een kracht geput en vreugde hierdoor ontvangen. Ook deze vreemde, eerst zo droevige, dag was: vandaag!
Sally LimDoean
Ontzettend weer genoten van Kinga. Bewonderenswaardige persoon. Mooie optreden, liederen en muziek, niet minder de Band! Locatie is wat minder, dan m.n. het podium was iets "te laag".
Marian
Heel mooi en ontroerend. Bijzonder om te zien dat je zoveel van je kostbare energie aan ons wilde geven. Dankjewel
Marcel
Respect voor deze powervrouw! Zingt met hart en ziel prachtige nummers!
Annelies
Zuiver en oprecht, ik ben buitengewoon onder de indruk van de kracht die Kinga uitstraalt met haar liedjes, onder haar moeilijke omstandigheden. Zij brengt zo'n groot vertrouwen over!
Roeline
Het was wederom een prachtig concert. Mooi en ontroerend. Wat een stem heb je kinga. Dat je mag getuigen van Gods grootheid. En jou humor. Ik blijf lachen. Ik wens jou en je gezin Gods onmisbare zegen voor nu en voor de toekomst. ????
Henrieke
Wauw heel bijzonder... Zo kwetsbaar en tegelijkertijd wat een power en wat een stem fantastisch. Als dat geen gave is?!? Kippenvel en een brok in mijn keel...
Tim
Lastig om woorden te vinden. Dacht vooraf dat het bijzonder zou worden maar wist niet dat het zulke verpletterend ontroerende momenten zouden zijn. Momenten die ik nog lang zal koesteren.
Jinke
Heel bijzonder ,lichamelijk zwak maar geestelijk bijzonder sterk ,wat nog een prachtige stem ,was onder de indruk
Jeanne
Diep ontroerd en geraakt door je Godsvertrouwen in woorden en zang! Hij is zo zichtbaar in jou!!
Wiert Paul
Sfeervol, vooral de manier waarop Kinga zich zo open en kwetsbaar opstelt verdient diepe waardering en respect! Wat een prachtig geloofsgetuigenis ondanks de moeilijke fysieke omstandigheden! Zeer waardevol optreden!
Evelien
Kippenvel!!! Het was het meest indrukwekkendste concert die ik heb meegemaakt, in al die jaren dat ik bijna elk concerttour met Kinga wel een van de concerten ben geweest. Wat heb ik een diep, diep respect voor jou, Kinga, dat je blijft optreden in jouw gezondheidssituatie en dat ik deel mocht zijn van jouw Kracht in jouw Kwetsbaarheid. Ik kan alleen maar trots en dankbaar zijn dat ik dat mee mocht maken. Ik vind het prachtig en ontroerend en hoe jij Petrus neer kan zetten. Dank je wel!
Paul K
Een avond om niet snel te vergeten. Absoluut geen spijt dat we gegaan zijn. Wat deze vrouw in haar liederen legt is niet in woorden te vatten. Bedankt Kinga en natuurlijk de band, voor deze voor mij althans onvergetelijke avond. En ook het thema, zoals je dat bracht, echt herkenbaar, ook in mijn eigen leven.
Deborah
Prachtig en Ontroerend Mooi Geraakt! Vanavond in Zwolle!
Conny
Super mooie en emotionele avond gehad met een mooi optreden van Kinga en erg mooie muziek. Wat heb je een mooie stem Kinga en wat een sterk geloof en vertrouwen heb je ook nu je zo ziek en kwetsbaar bent. iIk heb diepe bewondering voor jou hoe jij ermee omgaat. Ik vond de afwisseling van de muziek, zang en het verhaal van Petrus vond ik erg mooi en liep erg goed in elkaar over. Ik ben erg blij dat ik erbij mocht zijn.
Jos Van Der Geest
Het was een meer dan een fantastische avond. Prachtige liederen, zeer goed gespeeld en gezongen met passie. Dank je wel voor deze geweldige avond.
Leonie
Ook dit concert was weer zeer aangrijpend en een enorme bemoediging en steun. Wat een kracht, wat een getuigenis, Kinga je bent een héél bijzonder mens!

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als 'Wat hou ik van uw huis', 'Vandaag' en 'Ik zal er zijn', die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak 'U weet toch dat ik van u hou?' Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: 'Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs.'

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.