Kinga Bán: U weet het toch?

Zaterdag 23 maart 2019, 20:00 - 21:30 uur

Zwolle, Opstandingskerk

Kinga Bán: U weet het toch?

Zwolle, Opstandingskerk, zaterdag 23 maart 2019, 20:00 - 21:30 uur

Reacties van bezoekers

Evelien
Kippenvel!!! Het was het meest indrukwekkendste concert die ik heb meegemaakt, in al die jaren dat ik bijna elk concerttour met Kinga wel een van de concerten ben geweest. Wat heb ik een diep, diep respect voor jou, Kinga, dat je blijft optreden in jouw gezondheidssituatie en dat ik deel mocht zijn van jouw Kracht in jouw Kwetsbaarheid. Ik kan alleen maar trots en dankbaar zijn dat ik dat mee mocht maken. Ik vind het prachtig en ontroerend en hoe jij Petrus neer kan zetten. Dank je wel!
Leonie
Ook dit concert was weer zeer aangrijpend en een enorme bemoediging en steun. Wat een kracht, wat een getuigenis, Kinga je bent een héél bijzonder mens!
Annelies
Zuiver en oprecht, ik ben buitengewoon onder de indruk van de kracht die Kinga uitstraalt met haar liedjes, onder haar moeilijke omstandigheden. Zij brengt zo'n groot vertrouwen over!
Nynke
Het was ontroerend en intens. Een heel bijzonder getuigenis van een sterke vrouw met een groot vertrouwen op God. En ik ben fan van haar mooie stem! Ik bid haar en haar gezin heel veel zegen en sterkte toe.
Meri
Wat een geweldige avond en wat een moedige vrouw met een prachtige stem. Lieve Kinga, ga met God, Hij zal er zijn!
Naomi
Het was ronduit prachtig en aangrijpend. Wat een moed en kracht heeft deze vrouw. Wat een geweldige boodschap heeft ze te vertellen!
Jeanne
Diep ontroerd en geraakt door je Godsvertrouwen in woorden en zang! Hij is zo zichtbaar in jou!!
Marcel
Respect voor deze powervrouw! Zingt met hart en ziel prachtige nummers!
Gerda
Ontroerend fantastisch wat een vrouw van geloof en vol van God
Paul K
Een avond om niet snel te vergeten. Absoluut geen spijt dat we gegaan zijn. Wat deze vrouw in haar liederen legt is niet in woorden te vatten. Bedankt Kinga en natuurlijk de band, voor deze voor mij althans onvergetelijke avond. En ook het thema, zoals je dat bracht, echt herkenbaar, ook in mijn eigen leven.
Deborah
Prachtig en Ontroerend Mooi Geraakt! Vanavond in Zwolle!
Henk
Deze dag begon zo donker, in de prille ochtenduren overleed een dierbare. Toch waren we vanavond bij jou Kinga. Wat hebben wij een kracht geput en vreugde hierdoor ontvangen. Ook deze vreemde, eerst zo droevige, dag was: vandaag!
Betty Vd Vliet
Een ontroerend concert!! Wat een geestelijk krachtige vrouw, een voorbeeld.
Albertine
Enorm indrukwekkende avond. Dankbaar om dit mee te mogen maken. God's zegen gewenst voor jou Kinga en iedereen die je lief is.
Emmy Wolters
Ontroerend... mijn hart breekt om haar zo in haar kwetsbare gezondheid te zien... maar wat een moed en Godsvertrouwen! Want... eens komt er een dag...
Grietje
Een bijzonder concert een breekbaar lichaam maar een fantastische stem. Bemoedigend om zo te kunnen zingen en vertouwen op God. Grietje Mooiweer
Agatha
Het was prachtig Kinga. Wat straal je veel uit en wat geef je ons veel mee. Zo moedig, zo vanuit je hart, zo liefdevol....Dankjewel voor deze avond en voor je mooie liederen, je mooie stem...Morgen draai ik je cd in de auto!
Harma
Hartverscheurend, diep geraakt van binnen. Ben blij haar gezien te hebben, sterke vrouw in God! Voorbeeld voor velen! Ontroerend concert.
Jos Van Der Geest
Het was een meer dan een fantastische avond. Prachtige liederen, zeer goed gespeeld en gezongen met passie. Dank je wel voor deze geweldige avond.
Paul
Eén en al grote waardering voor Kinga en band die wederom een mooi optreden wisten neer te zetten. Kinga heeft mooi gezongen, het repertoire was gevarieerd en gevoelig en door de manier waarop Kinga de liederen aan elkaar praatte leek het alsof de tijd van 2000 jaar geleden, herleefde. De band wist de liederen op een overtuigende wijze te begeleiden en een bij de liederen passende sfeer te creëren. De troostende liederen zijn een inspiratiebron om anderen te troosten. Het was een mooie avond. Dankjewel.

Info

Kinga Bán zal in haar nieuwe programma Petrus bezingen, een van haar favoriete bijbelfiguren. Met nieuwe liedjes die een inkijkje geven in de Petrus die Kinga heeft leren kennen. Laat je daarnaast opnieuw verrassen door bekende liederen als 'Wat hou ik van uw huis', 'Vandaag' en 'Ik zal er zijn', die Kinga in het licht van Petrus zal laten schijnen.

Tijdens dit concert toont Kinga haar persoonlijke kijk op de discipel waarop Jezus zijn kerk heeft gebouwd. De man die we onder meer kennen van zijn uitspraak 'U weet toch dat ik van u hou?' Hoeveel lijken wij eigenlijk op hem?

Kinga vertelt: 'Ik herken me in de emotionele kant van Petrus, waarin hij laat zien dat hij ook gewoon mens is. Net als ik, met ups en downs.'

Het concert kent geen pauze, de verwachte eindtijd is ca. 21.30 uur.