Als ik in de hemel kom - Marco van der Straten

Dordrecht, Bonfire, vrijdag 17 mei 2019, 20:30 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marianne
Het was een mooie avond.mooie verhalen,heerlijk muziek en erg afwisselend. een lach en een traan...
Tineke
Een prachtige avond in Bonfire, doordenkers en vrolijke gedachten. Mooie verhalen afgewisseld met de prachige stem van Miranda de Vlieger en het mooie gitaarspel van Bas Nijhuis. Heel blij dat we gegaan zijn en we kijken al uit naar een volgende bijeenkomst
Hanny
Beste Marco, Deels was het ontroerend. Deels was het ook ronduit meer van hetzelfde. Het is een thema dat je duidelijk erg bezighoudt … en sommigen in de zaal ook. Probeer iets aan je presentatie te doen.
Maarten Braat
Goed neergezet, mooi klein, herkenbare gedachten, maar ook mooie gezichtspunten. Goede afwisseling tussen de verhalen door de muziek met de mooie heldere stem van Miranda de Vlieger en het intieme gitaarspel van Bas Nijhuis. Ik ben heel blij dat ik er bij mocht zijn.
Hettie
Vol verwachting zijn we heen gegaan. Toch niet helemaal voldaan, teveel meegenomen in Marco's eigen verdriet en gevoelens. Had wat dieper ingegaan op de gesprekken met de terminale zieken om hun gevoel en verwachtingen te horen. genoten van de muziek en zang.
Fenneke Huizinga-Groen
Had deze voorstelling als cadeautje aan mijn vriendin gegeven! Samen hebben we een geweldige avond gehad ! Met een lach en een traan, heel bijzonder! Marco dank je wel!
Annie
Prachtige avond. Je gaat nu door dit programma meer denken hoe het zal zijn in de hemel. Emotie en gevoeligheid komen dicht bij elkaar, ook verdriet en afscheid nemen.
Christi
Indrukwekkend. helpt om erover na te denken wat je verwachtingen zijn. door de verhalen heen de pijn van het gemis. maar ook houvast in wat komen gaat. Open, eerlijk, en prachtige muziek.

Info

Na een uitverkochte voorstelling in Houten, neemt Marco van der Straten je opnieuw mee op zoek naar antwoorden op een belangrijke vraag: hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? In het theater vertelt hij verhalen én ontvangt hij gasten die hij sprak voor zijn boek Als ik in de hemel kom. Met live muziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar).

‘Als ik in de hemel kom’ verrast, zet je stil én daagt je op een toegankelijke manier uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

“Als ik Jezus ontmoet hoop ik dat het genoeg is dat ik zoals Petrus zeg: ‘U weet het toch, ik heb U lief.’” - Arie van der Veer

“Als we aan deze kant onze ogen sluiten, zegt Jezus aan de andere kant tegen ons: ‘je slaapt, word wakker, sta op’. En dan halen we nieuwe adem.” - Kinga Bán.

Reacties eerdere bezoekers:

Het was een prachtige avond! Je raakte op meerdere levels met tekst en zang en interview... dankjewel!

Ik vond het een bijzondere en indrukwekkende avond!

Hartelijk dank voor de mooie avond. Was erg boeiend om je doorleefde verhaal te horen. De mensen in de zaal waren na afloop stil, omdat je boodschap overgekomen is.