New Wine Winterconferentie 2019

Houten, De Lichtboog, vrijdag 8 - zondag 10 februari 2019

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van New Wine Winterconferentie voor nieuwe data.

Info

Op 8 en 9 februari 2019 organiseert New Wine samen met De Lichtboog in Houten de New Wine Winterconferentie. Het thema is dit jaar Uw Koninkrijk kome!

Uw Koninkrijk kome
Jezus zendt ons uit om in onze eigen wijken en straten het Koninkrijk te verkondigen en zichtbaar te maken: verzoening, recht, vrede, genezing en bevrijding in Jezus’ naam. Dat begint niet alleen met gebed, het staat of valt met gebed! Bidden is het meest krachtige wapen dat we hebben en het houdt ons steeds dicht bij het Vaderhart van God. Bidden voor onze buurten en straten. Bidden dat méér mensen Jezus Christus leren kennen. Bidden om de doorbraak van Gods heelheid in onze directe omgeving: “Uw Koninkrijk kome!”

Hoofdspreker
De hoofdspreker dit jaar is Brian Heasley. Brian is de internationale directeur van 24-7 Prayer, een wereldwijde gebedsbeweging die ook in Nederland veel aandacht krijgt. Naast zijn rol bij 24-7 Prayer, werkt Brian ook in Lambeth Palace, de officiële residentie (en het kantoor) van de Aartsbisschop van Canterbury. Hij leidt daar “Thy Kingdom Come”, een gebeds-initiatief van de Justin Welby (de Aartsbisschop).

Voor hij deze rollen kreeg, waren Brian en zijn vrouw Tracy de pioniers die 24-7 Ibiza ontwikkelden. Ze woonden en werkten daar 8 jaar in het gedeelte van Ibiza dat bekend staat om zijn feesten. Ze hebben zich ingezet om juist daar een cultuur van gebed, missie en discipelschap te ontwikkelen, gericht op al die jonge mensen die daar kwamen om te feesten. Brian schreef het boek “Gatecrashing” waarin hij vertelt over 24-7 Prayer op Ibiza.
 Brian is een begenadigd spreker met een passie voor gebed, gerechtigheid en missie.