Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Haastrecht, Concordia, vrijdag 4 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Rita
Genoten met een grote G!
Ina Van Ballegooijen
Wat leuk om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar.
Sonja
Een voor mij onbekend maar prachtig en inspirerend verhaal is de kapstok van prachtige liedjes. Verstild Hilarisch Ontroerend Uitbundig. Goede muzikanten en geweldige combinatie van zang en muziek. Leuke interactie met publiek. Erg leuke avond gehad!
Ines
Indrukkwekkend mooi, goed verhaal. Mooie muziek.
Aafke
Mooie inhoud, bijzonder verhaal, veel humor en prachtige zang en band. Top avond gehad. Complimenten.
Cobi
Het was geweldig! Wat een prachtige avond! Een aanrader voor iederéén! Wij hebben genoten!
John Stubbe
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen.
Prisca
Mijn verjaardag gevierd, samen met een vriendin, in het theater en hoe! Als is zo vrij mag zijn, is op meerdere manieren te interpreteren. In dit programma oa met een rode draad, echt gebeurd, verhaal over "Grandma Moses, naar de bijbelse profeet die de Israëlieten weghaalde uit de Egyptische knechting. Zie ook de bekende negrospiritual: ‘Go down, Moses, Way down in Egypt’s land; Tell old Pharroh, To let my people go’." Dit verhaal is geschiedenis, maar het liedje "Hij kan zomaar naast je lopen" trekt het verhaal naar het nu. Wij hebben genoten en moesten vreselijk lachen, maar ook de diepere laag ontbreekt niet. Supermooi Elise samen met Henk en Michael!
Marianne
Het was een fantastische avond. Geweldig mooie muziek. Een dijk van een stem. Een vrolijke voorstelling met een geweldige boodschap
Andre
Ontzettend leuke voorstelling. Persoonlijk, inspirerend en met een flinke dosis humor. Dit alles omlijst met schitterende liedjes.
Joke
Het was weer geweldig een gezellige avond uit met een boodschap.
Wilma
Verrast door echtheid, uit het leven gegrepen. Blij verrast

Info

Elise Mannah keert in het najaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019, waarbij nagenoeg alle zalen uitverkocht waren, beloven het wederom bijzondere avondjes uit te worden met een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes die onderdeel zijn van een inspirerend waargebeurd verhaal.

Als ik zo vrij mag zijn is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar. Elise wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikale duizendpoot Henk Doest op onder andere toetsen en virtuoos Michael Rothuizen op gitaar.

De eerste serie voorstellingen van ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld het cijfer 8,9 bij de bezoekers!

Enkele reacties:
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen. (John)

Wat geweldig om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. (Ina)

Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We hebben enorm genoten! Erg sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! De tijd vloog voorbij. Voor herhaling vatbaar! (4 zussen)