Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Vrijdag 4 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Haastrecht, Concordia

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Haastrecht, Concordia, vrijdag 4 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Ina Van Ballegooijen
Wat leuk om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar.
Cobi
Het was geweldig! Wat een prachtige avond! Een aanrader voor iederéén! Wij hebben genoten!
Wilma
Verrast door echtheid, uit het leven gegrepen. Blij verrast
Andre
Ontzettend leuke voorstelling. Persoonlijk, inspirerend en met een flinke dosis humor. Dit alles omlijst met schitterende liedjes.
Joke
Het was weer geweldig een gezellige avond uit met een boodschap.
Prisca
Mijn verjaardag gevierd, samen met een vriendin, in het theater en hoe! Als is zo vrij mag zijn, is op meerdere manieren te interpreteren. In dit programma oa met een rode draad, echt gebeurd, verhaal over "Grandma Moses, naar de bijbelse profeet die de Israëlieten weghaalde uit de Egyptische knechting. Zie ook de bekende negrospiritual: ‘Go down, Moses, Way down in Egypt’s land; Tell old Pharroh, To let my people go’." Dit verhaal is geschiedenis, maar het liedje "Hij kan zomaar naast je lopen" trekt het verhaal naar het nu. Wij hebben genoten en moesten vreselijk lachen, maar ook de diepere laag ontbreekt niet. Supermooi Elise samen met Henk en Michael!
Sonja
Een voor mij onbekend maar prachtig en inspirerend verhaal is de kapstok van prachtige liedjes. Verstild Hilarisch Ontroerend Uitbundig. Goede muzikanten en geweldige combinatie van zang en muziek. Leuke interactie met publiek. Erg leuke avond gehad!
Marianne
Het was een fantastische avond. Geweldig mooie muziek. Een dijk van een stem. Een vrolijke voorstelling met een geweldige boodschap
Ines
Indrukkwekkend mooi, goed verhaal. Mooie muziek.
John Stubbe
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen.
Aafke
Mooie inhoud, bijzonder verhaal, veel humor en prachtige zang en band. Top avond gehad. Complimenten.
Rita
Genoten met een grote G!

Info

Elise Mannah slaat in haar gloednieuwe programma haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Met deze meeslepende theatervoorstelling zal Elise iedereen verrassen. Ze neemt ons mee op de vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering zoals we van Elise gewend zijn altijd dicht bij elkaar.

Elise strijkt in 2020 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen!

De vorige theatervoorstelling ‘Nu’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld een 8,9 bij de bezoekers.

Enkele reacties:
Ontzettend leuke en positieve avond gehad samen met mijn zus! Daar waren we wel aan toe, even lachen en positiviteit! Maar Elise heeft ons ook weer tot nadenken gezet! Dank Elise voor deze mooie avond en je vrolijkheid! (Marieke)

Voor mij een onverwachts avondje uit maar geweldig! Elise is verfrissend, bij de tijd en prikkelt tot nadenken. Haar stijl is gevarieerd en ze zoekt interactie met haar publiek. (Willemieke)