Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Zaterdag 5 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Zwolle, Theater Odeon

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Zwolle, Theater Odeon, zaterdag 5 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Harry
Samen met twee van mijn zonen naar Elise geweest. Genoten van de manier waarop zij het thema van vrijheid behandelde. Knap zoals ze dat de avond door met grappen maar ook met gevoelige, serieuze, liedjes naar voren bracht. Soms met een brok in de keel en soms schaterlachend hebben wij volop genoten van haar optreden. Het was zeker de moeite waard.
Hendrik
Hendrik
Margriet
Genoten van een heerlijk avondje uit!Elise zingt, praat en neemt ons mee in haar verhaal, aanrader!!
Elly En Rikkert
Wat een prachtig programma! Heel gevarieerd en toch die rode draad erdoorheen. Elise is briljant en haar muzikanten stabiel en van tijd tot tijd grappig. Een aanrader!
MDJ
Heerlijke avond gehad! Mooie verhaallijn, prachtige liedjes, ruimte voor een lach en een traan. Dikke aanrader. Elise, bedankt voor een fantastisch avondje uit.

Info

Elise Mannah keert in het najaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019, waarbij nagenoeg alle zalen uitverkocht waren, beloven het wederom bijzondere avondjes uit te worden met een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes die onderdeel zijn van een inspirerend waargebeurd verhaal.

Als ik zo vrij mag zijn is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar. Elise wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikale duizendpoot Henk Doest op onder andere toetsen en virtuoos Michael Rothuizen op gitaar.

De eerste serie voorstellingen van ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld het cijfer 8,9 bij de bezoekers!

Enkele reacties:
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen. (John)

Wat geweldig om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. (Ina)

Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We hebben enorm genoten! Erg sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! De tijd vloog voorbij. Voor herhaling vatbaar! (4 zussen)