Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Zaterdag 5 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Zwolle, Theater Odeon

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Zwolle, Theater Odeon, zaterdag 5 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Hendrik
Hendrik
Harry
Samen met twee van mijn zonen naar Elise geweest. Genoten van de manier waarop zij het thema van vrijheid behandelde. Knap zoals ze dat de avond door met grappen maar ook met gevoelige, serieuze, liedjes naar voren bracht. Soms met een brok in de keel en soms schaterlachend hebben wij volop genoten van haar optreden. Het was zeker de moeite waard.
MDJ
Heerlijke avond gehad! Mooie verhaallijn, prachtige liedjes, ruimte voor een lach en een traan. Dikke aanrader. Elise, bedankt voor een fantastisch avondje uit.
Margriet
Genoten van een heerlijk avondje uit!Elise zingt, praat en neemt ons mee in haar verhaal, aanrader!!
Elly En Rikkert
Wat een prachtig programma! Heel gevarieerd en toch die rode draad erdoorheen. Elise is briljant en haar muzikanten stabiel en van tijd tot tijd grappig. Een aanrader!

Info

Elise Mannah slaat in haar gloednieuwe programma haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Met deze meeslepende theatervoorstelling zal Elise iedereen verrassen. Ze neemt ons mee op de vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering zoals we van Elise gewend zijn altijd dicht bij elkaar.

Elise strijkt in het najaar van 2019 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen!.

De vorige theatervoorstelling ‘Nu’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld een 8,9 bij de bezoekers. Enkele reacties:

Ontzettend leuke en positieve avond gehad samen met mijn zus! Daar waren we wel aan toe, even lachen en positiviteit! Maar Elise heeft ons ook weer tot nadenken gezet! Dank Elise voor deze mooie avond en je vrolijkheid! (Marieke)

Voor mij een onverwachts avondje uit maar geweldig! Elise is verfrissend, bij de tijd en prikkelt tot nadenken. Haar stijl is gevarieerd en ze zoekt interactie met haar publiek. (Willemieke)